Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    Älanovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
ESTRADNE NOVOSTI
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:07 | Poruka broj: # 161

Poruka: 735
Status:

ĐANI OTKRIO NEPOZNATE DETALJE O KAĆI GRUJIĆ: Poznajem je od kada je bila dijete!

Pjevačica Katarina Grujić u vezi je sa Markom Gobeljićem fudbalerom Crvene Zvezde, i o tome je voditelj Ognjen Amidžić želio viÅ”e da sazna u svojoj emisiji pa ju je pitao kako se odvija njihov odnos.

I dok je Kaća pokuÅ”avala da izbjegne odgovor, u razgovor se uključio RadiÅ”a Trajković Đani koji je iznio do sada nepoznate detalje o Grujićevoj:

ā€“ Evo ja ću da ti kažem, ja Kaću poznajem od kada je bila djevojčica. Ona je jedno divno stvorenje iz dobre kuće, iz divne porodice. I eto zaÅ”to to između Marka i nje traje. Svako želi dobru djevojku, iz dobre kuće ā€“ objasnio je Đani, a Kaća mu se zahvalila na komplimentima.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:08 | Poruka broj: # 162

Poruka: 735
Status:

Aca Lukas isprozivao Radu Manojlović i kolege, brutalno im sasuo istinu u lice!

Lukas je izdao novi album prije viÅ”e od mjesec dana, a pored knjige na kojoj radi sa Vanjom Bulićem, Aca priprema materijal i za drugi album koji bi izdao u semptembru.

Dok Aca Lukas radi punom parom, njegove kolege nisu baÅ” u sjajnoj finansijskoj situaciji, a jedna od njih je Rada Manojlović.

Pjevačica se nedavno pohvalila kako u kupljenim pjesmama ima jedan cijeli stan i da bi mogla stambeno da se obezbjedi kada bi prodala pjesme iz Ŕteka.

ā€“ Zato nam je muzika tako Å”arena, jer se pjesme porede sa kvadratima. Ovo je umjetnost, a kvadrati su žirant, kupiÅ” stan, pa ga iznajmljujeÅ” za 200, 300 eura, to je baÅ” isplativo, ma mene te priče ne zanimaju, ja se bavim muzikom zato Å”to volim tu umjetnost ā€“ kaže Lukas.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:08 | Poruka broj: # 163

Poruka: 735
Status:

Porodila se pjevačica Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput porodila se i na svijet donijela sina.

U porodiliŔtu u Petrovoj u Zagrebu Maja je rodila sina carskim rezom, kako kaže njena porodica.

Ponosna mama i njen suprug Nenad Tatarinov, nisu joÅ” otkrili kako će im se zvati prvorođeni sin, ali su nedavno sa fanovima na Instagramu podijelili da su mu odabrali ime.

Maja je nedavno izjavila da će njen sin dobiti strano ime, jer joj se hrvatska ne dopadaju.

ā€“ Uz Å uput ne ide niÅ”ta, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zaÅ”to? Tako lijep čovjek s takvim imenom ā€“ rekla je nedavno Maja.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:09 | Poruka broj: # 164

Poruka: 735
Status:

Boris Novković: Postaću tata po četvrti put

ā€œIstina je, porodica se povećava. Svi smo sretni, slijedeći mjesec nam stiže joÅ” jedan dječak. Odlučili smo se za ime sina, ali joÅ” uvijek nećemo da ga otkrijemo i zadržaćemo ga za sebeā€, rekao je Boris Novković.

Boris Novković postaće otac po četvrti put, a sretne vijesti odmah je potvrdio za hrvatske medije, kao i da je ljubav sa Iris pobijedila sve nedaće i da će njihova porodica uskoro postati bogatija za joÅ” jednog člana.

ā€œIstina je, porodica se povećava. Svi smo sretni, slijedeći mjesec nam stiže joÅ” jedan dječak. Odlučili smo se za ime sina, ali joÅ” uvijek nećemo da ga otkrijemo i zadržaćemo ga za sebeā€, rekao je pjevač.

Za poznatog pjevača važi da je predusretljiv, otvoren i elokventan kada je riječ o opŔtim i poslovnim razgovorima, ali da je Ŕutljiv i zatvoren po pitanju svoje intime.

Međutim, izgleda da je vjera u ljubav ipak jača od svakog raskola, pa se ispostavlja da je bračna kriza prevaziđena i da je povraćen mir porodičnog gnijezda. Nakon privremene razdvojenosti, kantautor Boris Novković i supruga Iris sada zajedno iŔčekuju rođenje sina, drugi rođendan kćerkice Si i njegov novi album za koji je upravo snimio singl.

Slijedećeg mjeseca slavićemo dvaput, drugi rođendan naÅ”e kćerkice Si, koji je 2. aprila, a potom rođenje sinčićaā€, rekao je kantautor.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:09 | Poruka broj: # 165

Poruka: 735
Status:

DEJAN MILIČEVIĆ IDE NA SUD ZBOG PRIJETNJI SMRĆU!

Dejan Milićević uradio za pjesmu Evrovizije i grupu ā€œHurricaneā€ zbog čega je naiÅ”ao na negativne komentare.

On smatra da je njegova uloga da ulepŔava ljude i doprinosti umjetnosti, te da nikog svojim radom nije povrijedio, ali činjenica je da mnoge mlade zvijezde tokom saradnje žele da mu nametnu svoje miŔljenje.

ā€“ PreviÅ”e mlado, ludo, sigurno u to Å”to izgovara, bez ikakvog iskustva, pripreme za život i bez ikakve edukacije Å”ta znači estrada i Å”ou biznis. Prave početničke greÅ”ke i mijeÅ”aju se u posao, a trebalo bi samo da prepuste stručnjacima da odrade svoj dio posla, i da se fokusiraju na sebe i na svoj psihički i fizički momenat ā€“ navodi on.

Po njegovim riječima, ovakvih situacija nije imao sa najpoznatijim javnim ličnostima, jer se nekada znao red i cijenio se nečiji rad, a danas, zbog Å”ale koju je napravio na druÅ”tvenim mrežama fotografu je prijećeno smrću.

ā€“ Taj sajber kriminal se vrlo lako otkriva i brzo ćemo se naći na sudu sa tim ljudima koji su mi prijetili smrću. Samo sam napravio Å”alu, a neki shavatju toliko lično ā€“ rekao je on za Grand.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:10 | Poruka broj: # 166

Poruka: 735
Status:

Milica Pavlović se počastila preskupim automobilom usred krize!

Iako nastupa nema, Milica je naÅ”la alternativu, te se oprobala u ulozi glumice u novoj seriji ā€Pevačicaā€, koja je rađena po uzoru na nerazrijeÅ”eni slučaj tragično nastradale pjevačice Jelene Marjanović.

Iako je kupila novi automobil, Milica i dalje ne vozi, nego ima ličnog vozača, koji ju je odvezao na Dorćol, gdje ju je sačekala jedna poznanica plave kose.

UÅ”le su u jedan modni studio, gdje su joj uzeli mjere. Vozač je usput preuzeo jednu haljinu i uputio se ka Zemunu, gdje je Milica priÅ”la zgradi jednog gerontoloÅ”kog centra i ostavila kesu. SpekuliÅ”e se da joj je tu smjeÅ”tena baka, prenosi ā€œPink.rsā€.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:11 | Poruka broj: # 167

Poruka: 735
Status:

Otkriven razlog zaÅ”to je Sloba Radanović u bolnici

Pjevač i zvijezda rijalitija ā€Zadrugaā€ Sloba Radanović danas je zabrinuo svoje pratioce na druÅ”tvenoj mreži Instagram kad im se obratio iz bolničke postelje.

Inače, Sloba se nalazi, kako mediji prenose, u bolnici u Zagrebu.

Kako tvrdi izvor, Sloba već duže vrijeme ima problem sa koljenom, te se odlučio da posjeti uglednu zagrebačku bolnicu u kojoj je pronaÅ”ao stručnjaka za ovaj svoj problem.

ā€“ Sloba godinama muku muči sa koljenom, a po preporuci prijatelja odlučio je da posjeti jednu bolnicu u Zagrebu, gdje rade stručnjaci koji mu mogu pomoći sa ovim problemom. Dobro se osjeća i nada se da će uspjeti da rijeÅ”i ovaj problem ā€“ otkriva izvor.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:11 | Poruka broj: # 168

Poruka: 735
Status:

PJEVAČICA SMRŠALA OSAM KILOGRAMA: Elma Sinanović dovela liniju u red!

Pjevačica Elma Sinanović otkrila je da je nakon godinu i po dana od smrti supruga konačno uspjela da prebrodi nakupljeni stres, negativne misli i da pobjedi depresiju koja je na nju ostavila posljedice.

Iako se to sada ne vidi, ona kaže da je imala probleme sa viŔkom kilograma koji su se nakupili usljed loŔeg životnog perioda.

ā€“ Moram da priznam da i dalje muku mučim sa težinom, ali sam počela da vodim računa o ishrani kako bih Å”to bolje izgledala na sceni. Jedem obrok salate, ribu, meso, voće i povrće kako bih bila fit. Nemam nikakav tajni recept, viÅ”e gledam da jedem umjereno i ono Å”to je zdravo. Uspjela sam da skinem osam kilograma, ali planiram joÅ” toliko. Iako je ovo značajan napredak za mene, moram da se trudim ā€“ kaže Elma i objaÅ”njava uzroke koji su je doveli do gojenja.

ā€“ ViÅ”ak kilograma mi se stvorio u periodu kada mi je suprug preminuo. Nakupila sam se stresa i depresije. Jedva sam uspjela da izađem iz svega toga, ali je ostavilo posljedice na mene ā€“ iskreno govori pjevačica koja na svu sreću nije imala većih zdravstvenih problema.

ā€“ Hvala bogu, ozbiljnih tegoba sa zdravljem kod mene nije bilo. Malo me je omelo sve ovo oko koronavirusa. Kćerka i ja smo se inficirale ljetos. Dosta smo se pazile i čuvale, ali na kraju smo se ipak zarazile. Proces ozdravljenja je trajao četiri mjeseca. Sada je sve kako treba ā€“ kaže ona.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:12 | Poruka broj: # 169

Poruka: 735
Status:

RADA STALA NA STRANU DISKVALIFIKOVANE VANJE

OsamnaestogodiÅ”nja Vanja Knežević diskvalifikovana je zbog svog, kako se navodi, bahatog ponaÅ”anja iz daljeg takmičenja muzičke emisije ā€œZvezde Grandaā€ zbog čega se digla velika praÅ”ina. Jelena KarleuÅ”a je bila ta koja je zahtjevala diskvalifikaciju.

Ovo je objavila na Instagramu, gdje se i prethodno oglaŔavala povodom situacije koja je pokrenula burne reakcije, kako bivŔe takmičarke i Jelene, tako i javnosti.

Dosta pjevača je stalo na stranu mlade takmičarke, a jedna od njih je i Rada Manojlović. Ona je napisala Vanji slijedeći komentar:

Å ta vi mislite, kako će se sve zavrÅ”iti?
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:12 | Poruka broj: # 170

Poruka: 735
Status:

PRIJOVIĆKA SAMO ZA ČIZME DALA PREKO 1.000 EURA

Aleksandra Prijović nedavno je proslavila drugi rođendan svog sina, a sada je pratioce obradovala novom fotkom na kojoj je pozirala sva u crnom.

Iako pJevačicin stajling dJeluje skromno i svedeno, kada se ā€œzađeā€ na sajtove svJetskih brendova otkrije se da pJevačica nosi prilično skupu garderobu.

Naime, pored skupocIJenog ā€œRolexā€ sata koji često nosi i koji vrIJedi nekoliko hiljada eura, sada su svima za oko zapale njene ā€œLouis Vuittonā€ čizme.

Njihova cijena se kreće oko 1.150 eura, a dio su najnovije kolekcije ovog poznatog brenda.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:12 | Poruka broj: # 171

Poruka: 735
Status:

17 GODINA OD BODINE SMRTI: Sjećanje na velikog čovjeka i muzičara

Prije 17 godina, tačnije u ponedjeljak 22. marta 2004. je u sarajevskom Kliničkom centru preminuo, a 24. marta sahranjen na gradskom groblju Bare legendarni gitarista ā€œIndexaā€ i kompozitor, nadareni muzički kreativac, fenomen Slobodan Bodo Kovačević.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:13 | Poruka broj: # 172

Poruka: 735
Status:

Tanja Savić progovorila o detaljima presude, evo kakva je borba sad čeka

Iako je mnoge obradovala vijest da će Tanja Savić konačno vidjeti sinove Maksima i Đorđa nakon godinu dana, pjevačica je sad objelodanila da joÅ” nije dobila starateljstvo nad djecom.

ā€“ Zvanično sam dobila presudu da vratim djecu. Nemam i dalje starateljstvo nad djecom, to nije rijeÅ”eno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donijela tu odluku da djeca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su djeca živjela ovdje, da su imali boravak, da su se ovdje Å”kolovala, da smo ovdje viÅ”e vremena provodila nego u Australiji ā€“ ispričala je Tanja.

ā€“ Čula sam se sa djecom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u naÅ”im životima koja je teÅ”ka. Ne znam Å”ta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji sretnija mama od mene. JoÅ” nemam mogućnost da zagrlim djecu, biće to uskoro ā€“ dodala je Savićeva, a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila.

ā€“ Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, sretna sam žena jer me sitnice čine sretnom ā€“ zaključila je pjevačica.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:13 | Poruka broj: # 173

Poruka: 735
Status:

TOZOVAC POBJEDIO KORONU SA 85 GODINA!

Zvijezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobijedio je korona virus i uskoro će biti puÅ”ten kući.

Tozovac je početkom marta primljen u KBC ā€œDragiÅ”a MiÅ”ovićā€ zbog obostrane upale pluća, a kući bi trebalo da bude puÅ”ten kroz dva dana.

ā€œPredrag se osjeća odlično i danaÅ”nje prognoze su da će biti otpuÅ”ten iz bolnice za dva do tri dana. On je primljen sa upalom pluća i bio je samo na kiseoniku iz predostrožnosti. Neposredno prije nego Å”to se zarazio primio je drugu dozu kineske vakcine, zbog čega nije imao teže simptome. Zahvaljujući vakcini izbjegao je respirator i sa svojih 85 godina uspjeo je da prebrodi virus koji ne uspjevaju mnogi. Zdravstveni radnici, ljekari, svi su veoma zadovoljni njegovim stanjemā€, zaključio je izvor.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:14 | Poruka broj: # 174

Poruka: 735
Status:

Đole Đogani postao zavisnik od Tik Toka

Supružnici Vesna i Đole Đogani tri decenije, koliko postoje na estradnoj sceni, totalno su podjetinjili. Naime, proteklih godinu dana Vesna je postala zavisnik od Instagrama i Tik Toka, dok Đole nikada nije bio pristalica i korisnik druÅ”tvenim mreža. Međutim, sada je drugačije.

Đogani je očigledno sagledao situaciju iz viŔe uglova i doŔao do zaključka da samo tako može opstatiti u vrijeme pandemije jer ne radi i nema dodira sa publikom.

Pjevačica je prva počeka da koristi Tik Tok, pa dnevno objavljuje na desetine snimaka, u koje uključuje sina i kćerku. Đole se postepeno pojavljivao pred kamerom, ali posljednjih mjesec dana i njega možemo vidjeti na Vesninom profilu.

Pored igranja i dobre zabav koju pruža pratiocima, denser je počeo da imitira glumce i ponavlja scene iz smjeŔnih klipova.

S druge strane, koliko god da su zaradili fanova, imali su napade hejtera, a njihovi komentari nisu nimalo bili prijatni za čitanje.

Međutim, Đoganijeve to ne dotiče, kao Å”to je Vesna nedavno i rekla u jednom od svojih video snimaka.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:14 | Poruka broj: # 175

Poruka: 735
Status:

Joca Stefanović promijenio zanimanje zbog korone: Evo Å”ta sad radi!

Joca Stefanović, kao i i njegove kolege, već godinu dana nije u mogućnosti da nastupa zbog pandemije korona virusa, pa je pjevač zbog toga odlučio da ne sjedi kod kuće skrÅ”tenih ruku, već je naÅ”ao novi posao.

Joca je od prije mjesec dana tonac u ā€œGrand produkcijiā€. Kako je pored pjevanja dosta vremena provodio i u muzičkom studiju, gdje je komponovao za sebe i druge kolege, Stefanović je tražio posao u struci, pa se obratio čelnicima svoje matične kuće, koji su mu izaÅ”li u susret i odmah mu dali posao.

On je zadužen za sve Ŕto se tiče ozvučenja u studiju, pa tako namjeŔta bubice gostima u emisijama.

Prije nekoliko dana na snimanju jedne emisije, doÅ”lo je zanimljive situacije, kada su neki pjevači bili gosti u emisiji, pa su se obradovali misleći da je i on gost zajedno sa njima.

Međutim, kada im je priÅ”ao i počeo da stavlja bubice i objasnio da mu je to novi posao, oni su bili u čudu, ali im je bilo drago Å”to se prihvatio novog posla.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:15 | Poruka broj: # 176

Poruka: 735
Status:

Viki Miljković nema viÅ”e namjeru da trpi i toleriÅ”e prozivke Jelene KarleuÅ”e

Viki Miljković nema viÅ”e namjeru da trpi i toleriÅ”e prozivke Jelene KarleuÅ”e.

Naime,JK je na svom posljednjem snimanju Zvezda Granda, po svom starom običaju, prozivala kolegicu Viki i zbijala Ŕale na njen račun, pričala je južnjačkim akcentom i imitirala joj svaku riječ. To nije inače niŔta novo poŔto Jelena odavno ne propuŔta priliku da se malo oŔtrije zeza na njen račun.

Ovog puta SaÅ”a Popović je pokuÅ”ao da stavi Jelenine opaske u drugi plan, pa je opomenuo da se bazira na kandidate i da se mane Viki i njenog pjevanja, a onda je Viki preuzela riječ i osula paljbu po kolegici.

-A pa ne.Jelena je ovdje doÅ”la samo mene da komentariÅ”e. Njoj su kandidati nebitni, samo je zanima moje pjevanje, trileri, harizma, pjesme, način interpretacije, ma sve u vezi s mojim pjevanjem. Opsjednuta je mojim likom i djelom, ali sada je stvarno dosta. Jelena nemoj viÅ”e da ti padne na pamet da me ponižavaÅ”, ne možeÅ” tako samnom da se ophodiÅ” ā€“ siktala je Viki, a JK je samo iskulirala i stavom stavila do znanja svima da će da komentariÅ”e Å”ta god joj padne na pamet.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:15 | Poruka broj: # 177

Poruka: 735
Status:

Keba pokrenuo novi biznis, sređuje zube, lice, potenciju!

Pjevač Dragan Kojić Keba okrenuo se alternativnoj medicini i započeo novi biznis ā€“ proizvodnju preparata za zdravlje na biljnoj bazi.

Keba je, kao i većina njegovih kolega, spas za dodatnu zaradu naÅ”ao u novom poslu. Međutim, dok su se drugi pjevači bazirali uglavnom na zaradi putem druÅ”tvenih mreža, pjevač je odlučio da postane travar. Kako se navodi, on je sklopio saradnju sa jednim proizvođačem ovakvog tipa suplemenata i pokrenuo svoju liniju namijenjenu za cijeli organizam ā€“ počev od zuba, njege lica, pa sve do potencije.

Prvi u nizu proizvoda je krema na biljnoj bazi koja liječi gljivične infekcije, ekceme, promjene na koži, zatim preparat za izbjeljivanje zuba, a postoji i preparat za ubrzavanje metabolizma i sagorijevanje masnih naslaga, ali i proizvod za čiŔćenje organizma od parazita, bakterija i gljivica.

Kojić je, kako se navodi, u svoju ponudu uvrstio i kremu za lice za podmlađivanje, a posljednji, ali ne i najmanje važan proizvod tiče se potencije i libida kod muÅ”karaca.

Keba je potvrdio da je ovim dugo želio da se bavi.

ā€“ Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim Å”to mi je bog dao da pjesmom liječim duÅ”u, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati kao alternativni i sto odsto prirodni lijek za duÅ”u i tijelo. Tako da pojavom viÅ”ka vremena, zbog svima opÅ”te poznate situacije, odlučio sam da otvorim svoju internet stranicu i na pravi i poÅ”ten način se bavim tim. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspjeti da zaslužim naklonost i, Å”to je najvažnije, povjerenje svih onih koji probaju proizvode ā€“ rekao je pjevač.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:16 | Poruka broj: # 178

Poruka: 735
Status:

Stanija otkrila da li se udaje, pa progovorila o Zadruzi i honoraru od 100.000!

Stanija Dobrojević nedavno je proslavila svoj 36. rođendan, a kako se tada pisalo dečko Marko Marković iznenadio je tada kada je izvadio prsten i vjerio.

Starleta je sada potvrdila da je dobila prsten, ali da nije vjerenički, kao da ona i Marko žive zajedno.

ā€œJa sam proslavila rođendan, a oni su mene već udali, imala sam prelijepu rođendansku žurku, ali to nije istina, nije me vjerio. To je samo prstenā€¦ Najbitnije je isprobati zajednički život, a poslije toga je sve ostalo Å”lag na tortu. Mi živimo zajedno već 6 mjeseci i sve funkcioniÅ”e lijepoā€, rekla je Stanija u emisiji Amidži Å”ou.

Stanija je dobila pitanje i da li ulazi u Zadrugu, a onda je otkrila i koliki honorar je trebalo da dobije.

ā€œNe znam, bilo je s početka da bih trebalo da uđem, ali sam imala čitavu onu frku koja je rijeÅ”ena ovdje u emisiji. Moj honora je trebalo zaista da bude preko 100.000, to za Srbiju u vrijeme korone nije mala cifra. S obzirom na sukob koji sam imala moja porodica je bila ne, ne, ne i onda sam mislila tamo poslije rođendana, kad dođe ljepÅ”e vrijeme možda malo da proÅ”etam tamo da se sunčam, ali vidjećemoā€, poručila je Stanija.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:17 | Poruka broj: # 179

Poruka: 735
Status:

Aca Lukas objavljuje novi CD za ā€œCity Recordsā€

Album ā€œUspavanka za ozbiljne bebeā€ Ace Lukasa biće dostupan na svim prodajnim mjestima ā€œCity Recordsaā€, na benzinskim stanicama, CD shopovima i preko svih digitalnih platformi od četvrtka 25. marta 2021. godine.

Ovaj album je u velikoj mjeri plod saradnje Ace Lukasa sa proslavljenim kompozitorima i tekstopiscima Draganom Brajovićem Brajom, Vladimirom Graićem i Leontinom Vukomanović, kao i sa producentom SaÅ”om Mirkovićem.

Na albumu su pored 9 novih pjesama ā€œUspavanka za ozbiljne bebeā€, ā€œMakinaā€, ā€œDemonā€, ā€œMamaā€, ā€œHotelā€, ā€œLenkaā€, ā€œUčila si od najboljegā€, ā€œDuÅ”a prokletaā€, ā€œStravičnoā€, i tri dueta: ā€œKidaÅ” meā€ sa Milicom Pavlović, ā€œProblemā€ sa Majom Berović i ā€œNiko kao tiā€ sa Danijelom Vranić.

Kontroverzni pjevač često je na meti tabloida zbog svog raskalaÅ”nog boemskog životnog stila, ali ga upravo zbog toga publika i obožava. Nesumnjivo je da će njegov album biti jedan od hitova godine.

Novi album Ace Lukasa ā€œUspavanka za ozbiljne bebeā€ moći će ekskluzivno da se i strimuje i sluÅ”a preko novog muzičkog streaming servisa Balkan mYUsic.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:18 | Poruka broj: # 180

Poruka: 735
Status:

OTKRIVENO KO JE OTAC MINE VRBAÅ KI KOJI JE NAPUSTIO PRIJE 14 GODINA

Obožavaoci Mine VrbaŔki pokrenuli su priču o njenom ocu, a Ivana VrbaŔki, njena majka, rijeŔila je misteriju.

U izjavi koju je dala zadrugarka ona je napomenula kako je ne zanima otac, koji ju je napustio prije 14 godina.

Mina nosi prezime VrbaÅ”ki, a čovjek koji se predstavio kao njen otac ne nosi isto prezime, te se preziva PeÅ”ut, a zove se Nenad. Zadrugarka je o svom ocu izjavila slijedeće, a njene rečenice izazvale su sumnju kod čitavog auditorijuma:

ā€“ Taj čovjek me ne zanima uopÅ”te! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga vidjela ni čula 14 godina i ne znam zaÅ”to se sada javlja. Vjerovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopÅ”te. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i niÅ”ta ā€“ pričala je Mina na početku prve sezone ā€œZadrugeā€.

Njena majka Ivana odlučila je da odgonetne čitavu misteriju i objasni ko je zapravo otac Mine VrbaŔki i da li je to uopŔte u pitanju Nenad.
ā€“ On jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krÅ”tenicu. Mina nosi moje prezime ā€“ kratko je razrijeÅ”ila čitavu misteriju Minina mama, piÅ”e ā€œAloā€.
Search:
Top 30 Forumasa