Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    Älanovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
ESTRADNE NOVOSTI
lunapikilexDatum: Nedjelja, 21.02.2021, 22:04 | Poruka broj: # 121

Poruka: 735
Status:

Rada Manojlović stala pred kamere i priznala istinu o svom ljubavnom životu

U specijalnom izdanju emisije ā€Magazin Inā€ u slavu ljubavi, uoči Dana zaljubljenih, kod Sanje Marinković gostovali su pjevačica Radamila Manojlović, pjevač Nemanja Stevanović, pjevačica Biljana Jevtić, političarka Slavica Đukić Dejanović, voditeljka Tijana Prica, pjevač Ljubomir Perućica, dok je Nenad Cvjetić pjevao za prisutne u studiju.

Pokojna Isidora Bjelica koja je bila čest gost ove emisije, u svojim kolumnama često je isticala da ne može da se voli ili bude voljen zauvijek, te su gosti komentari na tu temu.

Smatram da nema novog i starog vremena. Ima prave ljubavi i one koja nije prava. Ja sam 14. janura proslavila 14 godina ljubavi ā€“ rekla je Tijana Prica.

Ja znam koja je poenta i možemo da zavrÅ”imo emisiju. Poenta je naći pravu osobu ā€“ zaključio je Nemanja Stevanović.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 21.02.2021, 22:05 | Poruka broj: # 122

Poruka: 735
Status:

U susret Danu zaljubljenih: Seku Aleksić iznenadio suprug

Pjevačica Seka Aleksić već viÅ”e od čitavu deceniju uživa u ljubavi sa suprugom Veljkom Piljikićem, zbog čega važe za jedan od najskladnijih ljubavnih parova na domaćoj javnoj sceni.

Da se vole isto kao i prvog dana, Veljko svojoj supruzi dokazuje svakodnevno. No, Piljkić je sada imao povoda da priredi malo, ali slatko iznenađenje svojoj supruzi, dan pred najromatničnij praznik ā€œSvetog Trifunaā€ ili popularnije Dan zaljubljenih.

Kako pjevačica i njen suprug trenutno uživaju na jednoj od najpopularnijih srpskih planina, Veljko je iznenadio Seku, pa su ju je na krevetu ujutru dočekala tortka i buket cvijeća, a pjevačica nije odoljela, a da ovo ne podijeli sa svojim pratiocima na Instagram nalogu.

ā€“ U susret Svetom Trifunu i Svetom Valentinu ā€“ napisala je Seka Aleksić.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 21.02.2021, 22:06 | Poruka broj: # 123

Poruka: 735
Status:

Bogati biznismen bacio oko na Tanju Savić

Tanju Savić uskoro očekuje težak period budući da će se 19. februara naći na sudu sa suprugom DuÅ”an Jovančevićem koji je prije skoro godinu dana tajno odveo njihove maloljetne sinove u Australiju, ali i pored mukotrpne borbe koju mjesecima vodi za starateljstvo nad svojom djecom, uspjela je da osvoji jednog od najbogatijih momaka iz Smedereva, saznaje ā€žAlo!ā€œ.

Kako naÅ” izvor navodi, tridesetogodiÅ”nji biznismen iz njenog kraja već mjesecima se udvara Savićevoj i ne bira sredstva da sa njom otpočne romansu. Tanjin udvarač ima građevinske firme u Srbiji i u Evropi.

ā€“ Po Tanjinom povratku u rodni kraj, mnogi muÅ”karci su se podsjetili zbog čega je prije desetak godina važila za najljepÅ”u djevojku iz okoline Smedereva i zbog čega je po njih bila fatalna. Jedan od tih muÅ”karaca je i mlađani biznismen koji je sa njom odrastao, a sa kojim je poslije udaje izgubila svaki kontakt. Taj momak je i kao mlad bio zaljubljen u nju, a kada ju je nedavno sreo u jednom restoranu, emocije su ga ponovo savladale. PriÅ”ao je stolu za kojim je bila sa sestrom,pozdravio je, a potom predložio da odu na ručak kada bude imala vremena ā€“ priča izvor koji ističe da pjevačica strahuje da izađe sa mlađanim biznismenom zbog DuÅ”ana koji bi to mogao da iskoristi protiv nje na sudu.

ā€“ Od trenutka kada ju je ugledao, taj momak ne prestaje da se udvara Tanji.

ā€“ Å alje joj romantične poruke, skupocijene poklone preko zajedničkih prijatelja, posvećuje joj svu moguću pažnju i strpljivo čeka da pristane na ručak, ali ona sve to odbija iz straha da će DuÅ”an poludjeti ukoliko izađe sa drugim muÅ”karcem. Osim toga, vrlo dobro zna da bi on to iskoristio protiv nje i da bi je na sudu predstavio kao bludnu majku. Ukočena je i propuÅ”ta tu priliku samo da bi konačno bila sa svojim sinovima ā€“ navodi izvor i otkriva da je velika Å”teta Å”to mu Savićeva ne daje priliku budući da se radi o izuzetno ostvarenom i uspjeÅ”nom momku koji ima firme u Evropi koje vrijede milione.

ā€“ Taj momak je iz dobre porodice koja poÅ”tuje Tanjinu, a pored toga i jako uspjeÅ”an u svom poslu. Ima građevinsku firmu u Srbiji i nekoliko firmi koje izvode građevinske radove u Evropi. Umjesto da uživa pored čovjeka koji bi je držao kao malo vode na dlanu, ona odbija da se prepusti zbog muža koji joj je sve uzeo. Daj bože da na suđenju koje je zakazano za 19. februar sve prođe kako treba, da joj sud vrati sinove i da konačno uđe u vezu sa nekim ko je zaslužuje. Taj momak je cijeli paket i biće joj žao ako propusti tu priliku ā€“ zaključuje izvor za ā€žAlo!ā€œ.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 21.02.2021, 22:07 | Poruka broj: # 124

Poruka: 735
Status:

Evo ZA Å TA je SaÅ”a Popović izdvojio 100.000 EURA!

Suzana Jovanović, pjevačica i supruga SaÅ”e Popovića, nedavno se vratila iz Turske gdje je danonoćno snimala nove spotove za pjesme, a cijeli projekat koÅ”tao ju je, kako piÅ”u mediji, 100.000 eura.

Kako piÅ”e ā€œAloā€, pjevačica je i za pjesme i za spotove angažovala stare saradnike, a njen suprug SaÅ”a nije žalio novac.

ā€“ Suzana je decenijama stavljala sebe i svoju karijeru po strani zarad porodice i želje da im se posveti. Muzika je trpila, ali joj to nije smetalo. Kada je poslije gotovo dvije decenije odlučila da izda album, Sale joj je rekao da ne razmiÅ”lja o novcu i da snima po svojim zamislima jer joj je budžet neograničen. Sigurno ni sam nije slutio da će ga sve koÅ”tati kao prosječan stan u centru grada ā€“ tvrdi izvor pomenutog lista, i ističe da je najviÅ”e novca potroÅ”eno na snimanje spotova u inostranstvu.

ā€“ Suzana je svoj prvi spot, kojim namjerava da se u velikom stilu vrati na muzičku scenu, snimila u jednom turskom srednjovjekovnom dvorcu. Iznajmljivanje tog objekta koÅ”talo ju je 2.000 eura na dan ā€“ kaže izvor.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 21.02.2021, 22:07 | Poruka broj: # 125

Poruka: 735
Status:

Rada Manojlović: Zbog Milana Stankovića pet godina nisam pričala sa Lukasom!

Pjevačica Rada Manojlović otkrila je detalje sukoba sa folk pjevačem Acom Lukasom.

Naime, ona je objasnila da je pjevač uvrijedio njenog tadaÅ”njeg dečka Milana Stankovića i da je zbog toga odlučila da prekine svaki kontakt sa njim.

ā€“ Ako neko izrazito ne voli, ne poÅ”tuje ili javno ponižava onog sa kim sam, nemam Å”ta da pričam sa tom osobom. Nema veze Å”to meni nije rekao. Tako bih i sad uradila. Da neko javno kaže neÅ”to loÅ”e za Harisa, istog momenta bih prekinula komunikaciju sa tom osobom ā€“ rekla je Rada za sve i otkrila u kakvim je sada odnosima sa Lukasom:

ā€“ Pomirli smo se, ne sjećam se kad i kako, ali nakon raskida sa Milanom. U nekoj emisiji smo se sreli, i nekako je sve odjednom bilo ok. Istog momenta kada sam ja zaÅ”utila i Lukas je počeo da se ponaÅ”a. Nije pokazivao želju da ispeglamo odnos. Kada smo se sreli, obratio mi se, ja mu odgovorila i nastavila komunikaciju ā€“ rekla je pjevačica.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 21.02.2021, 22:08 | Poruka broj: # 126

Poruka: 735
Status:

Jala Brat se počeo baviti tetoviranjem

Nija tajna da je Jala Brat ljubitelj tetovaža. Reper na svom tijelu ima nekoliko tetovaža, ali sada se i sam odlučio okuŔati kao tattoo artist.

Na Instagram profilu jedne sarajevske tetoviračnice se pojavila fotografija na kojoj Jala Brat tetovira momka.

I sam reper je na svom Instagram profilu objavio video i pohvalio se svojim skrivenim talentom.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 21.02.2021, 22:08 | Poruka broj: # 127

Poruka: 735
Status:

Toni Cetinski podigao kredit da bi mogao nastupiti na Dori

Toni Cetinski (51) nastupiće u duetu sa Kikijem Rahimovskim na ovogodiÅ”njoj Dori, koja će se održati u subotu u Opatiji.

Oni će pjesmom ā€œZapjevaj, sloboda je!ā€ pokuÅ”ati da osvoje titulu hrvatskog predstavnika na Eurosongu 2021. u Roterdamu.

Cetinski je o pripremama govorio za IN Magazin, otkrivŔi značenje pjesme o kojoj se priča.

ā€œPjevaćemo o slobodi! Ali, ne samo kao jedan tip slobode. Svi tipovi slobode! Sloboda je, htjeli-ne htjeli, glavna tema ovih vremenaā€, rekao je Toni.

Kaže, morao je da podigne kredit, da bi mogao da plati sve Å”to će se događati na sceni.

ā€œZnači, da je normalno doba, da nije korone i svega ovog Å”to nam se desilo, ne znam bih li se toliko potrudio i uložio finansijskih sredstava. Uzeo sam kredit! Uzeo sam kredit da mogu to sve finansirati. Angažovan je nastup, angažovana je tematika, na kraju krajeva pjesma nije spora, dobra je, ima dosta ritma, dosta je energičnaā€, rekao je.

Tom prilikom pjevač se osvrnuo i na brojne kritike i prozivke za antivakserstvo zbog iznoŔenja ličnih stavova u javnost.

ā€œIÅ”lo mi je na živce i to me je natjeralo da budem joÅ” žeŔći u svom djelovanju. ImaÅ” u jednom trenutku osjećaj da si pogreÅ”no shvaćen. ZaÅ”to ja ne bih rekao neÅ”to Å”to mislim? Ne razumijem. Moj prvi live na Facebooku bio je sporadičan, u njemu sam propitivao. Sloboda propitivanja bila je ugrožena. Sloboda odabira možda je najbitnija sloboda u ovom vremenu. Sad će pametni reći: ā€˜MožeÅ” ti imati slobodu odabira, ali ne smijeÅ” ugrožavati bližnjeg, nekog oko sebe!ā€™ Naravno da ne, nisam to ni rekao. Neke su se stvari događale u tom momentu, u tom mom prvom javljanju uživo, i vidiÅ” da je tendenciozno izokrenuto, Å”to te joÅ” viÅ”e motiviÅ”e, jer vidiÅ” da si negdje ubo neÅ”to, a nisi ni htioā€, zaključio je.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 21.02.2021, 22:09 | Poruka broj: # 128

Poruka: 735
Status:

Dejan Matić- Podržaću sinove u bavljenju muzikom!

Pjevač Dejan Matić, već nekoliko godina živi sa porodicom u Beču, a u direktnom uključenju u ā€œGrand Magazinā€ ispričao je koliko mu teÅ”ko pada trenutna situacija.

Iako nema nastupa i druženja sa publikom, on je ispričao kako je zadivljujuće dobro podnio pandemiju kao i da se bavio muzikom na neke druge načine.

-Stariji dječak je krenuo u muzičku Å”kolu i lijepo mu ide , a sad hoće i mlađi uz njega. To je jedan od mojih ventila kada vidim da je njima lijepo i ja sam zadovoljanā€“ ispričao je Matić.

Pjevač je istakao kako je muzika neÅ”to najljepÅ”e, kao i da će svojim sinovima pružiti podrÅ”ku ukoliko požele da naslijede tatu.

ā€“ Mislim da je rano za takve planove, ali bilo da se bave muzkom iz hobija ili profesionalno imaju moju podrÅ”ku- rekao je Dejan.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 21.02.2021, 22:12 | Poruka broj: # 129

Poruka: 735
Status:

Pokopan Đorđe BalaÅ”ević

ĐORĐE BALAÅ EVIĆ pokopan je danas neÅ”to prije 13 sati u Novom Sadu u krugu najbliže obitelji i nekoliko prijatelja. Privatno osiguranje zatvorilo je sve prilaze groblju.

Ispraćen je uz tamburaÅ”e koji su pjevali njegove pjesme, među njima i pjesmu s imenom njegove žene Olivera.

Kako javlja Telegraf.rs, na novosadsko groblje su oko 12:30 stigli BalaÅ”evićev sin Aleksa i zet Aleksandar Jovanović, Jovanin suprug. Nakon toga stigle su i kćeri Jovana i Jelena te supruga Olivera i gradonačelnik Novog Sada MiloÅ” Vučević te gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković. Ukupno je pogrebu prisustvovalo 30 ljudi.

BalaÅ”ević je iz kapele ispraćen pjesmom Aco, braco, a zatim su tamburaÅ” nastavili s Malom garavom, dok su na samom grobnom mjestu odsvirali njegovu omiljenu pesmu Olivera, posvećenu njegovoj supruzi Oliveri BalaÅ”ević.

Dan žalosti u Novom Sadu
Novi Sad proglasio je nedjelju Danom žalosti u povodu smrti Đorđa BalaÅ”evića koji je preminuo u petak, 19. veljače, u Kliničkom centru Vojvodine od posljedica upale pluća izazvane koronavirusom.

"Ugasili smo svjetla na Gradskoj kući kako bismo iskazali bol i tugu s obitelji. Ovo je težak momenat za obitelj BalaÅ”ević, ali i za cijeli grad, državu i regiju", objavio je Vučević na Twitteru i poručio da "Novi Sad neće biti viÅ”e isti poslije njegove smrti".

Gradonačelnike je ranije najavio da će gradska uprava proglasiti Dan žalosti na dan BalaÅ”evićeva pogreba, a pojedini srpski mediji najavili su da će on biti ispraćen na novosadskom Novom groblju u krugu najbližih, Å”to je želja i odluka njegove obitelji.

Novosadski Radio 021 tijekom cijelog dana u znak sjećanja na legendarnog Novosađanina emitira isključivo BalaÅ”evićevu glazbu s ploča i koncertne snimke te neke od njegovih govora i poruka s brojnih koncerata.

U gradovima diljem bivÅ”e Jugoslavije tisuće ljudi od petka odaju počast preminulom kantautoru, pjesniku i svestranom umjetniku, okupljajući se uz njegove hitove, paleći svijeće i polažući cvijeće uz nekoliko mandarina i malog bijelog zeca u znak sjećanja na stihove iz njegove pjesme Neki novi klinci.

BalaÅ”ević je u karijeri dugoj gotovo pet desetljeća održao na stotine koncerata u gradovima diljem bivÅ”e Jugoslavije, snimio je 12 albuma i ostavio iza sebe desetke hitova od kojih su mnogi postali evegreen i himne mnogim generacijama u zemljama regije.

Objavio je nekoliko knjiga, a posljednju, Knjigu koje nema, 2018. godine satima je potpisivao i svojim Ŕtovateljima na Interliberu u Zagrebu.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:41 | Poruka broj: # 130

Poruka: 735
Status:

Keba otkrio da li su Severina i Igor joÅ” uvijek u braku

Odnos između Igora Kojića i Severine, tema je koja posljednih mjeseci intrigara javnost. Dok mnogi nagađaju da je ljubav između njih dvoje gotova, Seve i Igor se joÅ” uvijek zvanično nisu oglaÅ”avali o toj temi, a pjevač Dragan Kojić Keba je sada prvi put progovorio o odnosu svog nasljednika i hrvatske pjevačice.

Keba je gostovao u emsiji ā€œMagazin Inā€, a voditeljka mu je postavila pitanje da li je joÅ” uvijek svekar, na Å”ta je pjevač dao interesantan odgovor.

ā€œJoÅ” uvijek da! Ja se tu ne mijeÅ”am, to je njihov životā€, rekao je pjevač i time potvrdio da su njegov sin joÅ” uvijek u braku uprkos raznim spekulacijama.

Podsjetimo, Severina i Igor vjenčali su se 2015. godine, a glamuroznu proslavu povodom vjenčanja organizovali su u a nakon Kebinih riječi, od razvoda, bar za sada, nema niŔta.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:42 | Poruka broj: # 131

Poruka: 735
Status:

ZBOG KORONE DONIJELA DRASTIČNE PROMJENE U ŽIVOTU: Marina Visković odlučila čime će se baviti!

Pjevačica Marina Visković bila je specijalna goŔća u emisiji ,,Premijera ā€“ Vikend specijalā€, a kako je proÅ”le nedjelje proslavila rođendan, pojavila se i viÅ”e nego raspoložena.

Usljed koronavirusa, pjevači i pjevačice zbog mjera za suzbijanje virusa nemaju priliku da se druže sa publikom na nastupima. Marina je u emisiji otkrila da je pjevanje jedini posao sa kojim se bavila, te da niŔta drugo prije muzike radila.

ā€“ Oduvijek sam pjevala, nikada se nisam bavila drugim poslom, poslije sam pokrenula moj brend ā€“ rekla je Marina.

Sad sam mislila da zavrÅ”im fakultet, da treniram, da se Å”etam sa psom ā€“ dodala je pjevačica.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:42 | Poruka broj: # 132

Poruka: 735
Status:

Zorica Brunclik i SaÅ”a Popović zakopali ratne sjekire

Poslije sedam godina, Zorica Brunclik navodno će ponovo kročiti u ā€œGrandā€ produkciju!

Kako prenose domaći mediji najtiražnija pjevačica u istoriji naÅ”e muzike ponovo će gostovati u emisijama najmoćnije diskografske kuće, od kojih će prva biti ā€œZvezde Granda specijalā€, a nakon toga i ā€œNikad nije kasnoā€, a za to je zaslužan razgovor između nje i rukovodstva najveće diskografske kuće u Srbiji, koji je doveo do ovog dogovora.

Prema riječima izvora, nekadaÅ”nja članica žirija ā€œZvezda Grandaā€ je poslije dugih pregovora prihvatila poziv čelnika ove produkcije.

ā€“ Iako se Zorica i ā€œGrandā€ nisu javno svađali, odnosi među njima su zahladnjeli, a ona je napustila žiri ā€œZvezda Grandaā€ mada su prije toga godinama odlično sarađivali. Sada je, međutim, proÅ”lo već dosta vremena, pa su se strasti smirile, a i okolnosti su drugačije. Pregovori su počeli joÅ” prije viÅ”e od godinu dana, ali onda je sve zaustavljeno zbog pandemije, zbog koje je Zorica pomjerila svoj koncert, ali i otkazala svako javno pojavljivanje. Godinu dana kasnije, nakon Å”to se vakcinisala i revakcinisala, odlučila je da prihvati njihov poziv, jer smatra da je vrijeme da ponovo uspostave saradnju na novim osnovama, Å”to je očigledno i želja ā€œGrandaā€. Uostalom, ona je bila član prvog žirija ā€œZvezda Grandaā€ sastavljenog od muzičkih umjetnika, i to je pečat koji je neizbrisiv ā€“ kaže sagovornik za Objektiv.rs.

Da supružnici i Popović ipak nisu loÅ”e mislili jedni o drugima, pokazuje i to Å”to se nakon prvih vijesti viÅ”e nisu mogle čuti ružne riječi ni sa jedne strane. U međuvremenu, dugogodiÅ”nji suvlasnik i čelnik ove kuće napustio je i poziciju i prodao svoj udio u ā€œGranduā€, a Zorica se vraća na velika vrata. A s obzirom na to da nekadaÅ”nji vođa ā€œSlatkog grehaā€ važi za čovjeka kome je posao na prvom mjestu, neće nas iznenaditi ni ako Brunclikovu ponovo pozovu u žiri emisije ā€œZvezde Grandaā€, jer je poznato da je ona neko ko donosi veliki televizijski rejting.

ā€“ Ukoliko do tog dogovora dođe, poznajući sva estradna kretanja, biće to pravi tektonski poremećaj u žiriju u ovoj najgledanijoj emisiji ā€“ zaključio je izvor za gorepomenuti portal.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:43 | Poruka broj: # 133

Poruka: 735
Status:

Dino Merlin: Bio sam teŔko bolestan, nije me zanimao ni život, ni smrt

Dino Merlin otkrio je detalje iz svog života koje mnogi nisu znali.

Pjevač se prisjetio dana kad je radio u fabrici ležajeva VogoŔća i zapisivao pjesme na masni papir.

ā€œSprdali su se sa mnom jer sam pisao pjesmeā€, rekao je muzičar, te dodao kako im je uvijek govorio da će ga gledati na televiziji, Å”to se i obistinilo. Novac koji je zaradio uložio je u studio i privatno snimio album dok je ostalo, kako se kaže, istorija.

Merlin, rođen u Sarajevu, prisjetio se i ratnih dana, kad je gledao kako mu umiru kolege, prijatelji i menadžer.

ā€œBila je lutrija kad izađete napolje hoćete li se uopÅ”te vratitiā€, rekao je Merlin.
Govorio je i o filmskoj priči sa svojom suprugom Amelom DerviÅ”halidović, čiji su roditelji bili protiv njihovog braka. Kaže kako ju je ā€œukrao od roditeljaā€, a zajedno su danas viÅ”e od četiri decenije.

Priznao je i da je krajem devedesetih razmiŔljao o povlačenju sa scene.

ā€œOvo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teÅ”ko bolestan. Imao sam teÅ”ku depresiju, to ne bih poželio nikome. To se manifestovalo tako da me niÅ”ta nije interesovalo ā€“ ni život ni smrt. To je bio period kad sam bio biljka. SvaÅ”ta mi je tada padalo na pamet, razmiÅ”ljao sam i da napustim muziku. No, odlučio sam da nastavim i 2000. snimio sam album ā€˜na koji sam jako ponosanā€, ispričao je Merlin, koji je istakao i kako se nada da će veći koncerti biti mogući 2022. godine.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:44 | Poruka broj: # 134

Poruka: 735
Status:

Čola odbio veliki hit koji je kasnije otpjevala Nina Badrić

ā€œNije kome je rečeno, već kome je suđenoā€ floskula je koju često izgovaraju kompozitori i tekstopisci, kada pjesma koju namjenski piÅ”u za jednog pjevača zavrÅ”i u ā€œrukamaā€ nekog drugog. To se upravo i dogodilo sa pjesmom ā€œDa se opet tebi vratimā€, koju je Aleksandra Sara Milutinović napisala za Zdravka Čolića, koju je pjevač odbio.

Pjesmu je na kraju otpjevala njegova kolegica Nina Badrić, a Sara je gostujući u emisiji ā€œÅ ok Tokā€ otkrila Å”ta joj je Čola rekao kada su se jednom prilikom sreli na aerodromu za pjesmu koju je odbio, a koja je tada već postala hit.

ā€œā€˜Pa ovo je hit, ova ti je pjesma postala hitā€™. Rekao je samo to i onda se na slijedećem albumu dogodila pjesma ā€˜Pamukā€™. Mislim da Å”to se tiče pjesama, ā€˜nije kome je namijenjemo, već kome je suđenoā€™. To je neka floskula, ali je takoā€, rekla je Aleksandra.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:44 | Poruka broj: # 135

Poruka: 735
Status:

Niko nije znao za Tinu Ivanović, dok nije snimila ovaj hit!

U emisiji ā€Pitam za drugaā€ kod Ane Radulović i Kendija, na ā€Redā€ televiziji gostovala je popularna vlasnica mnogih folk hitova, pjevačica Tina Ivanović. Ovom prilikom govorila je o svim aktuelnostima iz ā€Zadruge 4ā€, ali otkrila je i razne detalje iz svoje karijere, duge preko 20 godina.

Naime, pjevačica se na javnoj sceni Srbije pojavila joÅ” 1998. godine kada je izbacila prvi album, drugi album je uslijedio već 2000. godine, ali niÅ”ta od toga nije proÅ”lo kod publike.

Odlučila je da stvar uzme u svoje ruke i napravi neÅ”to drugačije. Te 2005. izbacila je svoju ličnu kartu ā€Bunda od nercaā€, koja ju je podigla na sam estradni tron.

1998. sam izbacila prvi album, a drugi 2000., niÅ”ta od toga nije proÅ”lo. Odlučila sam da snimim neÅ”to drugačije, pa kud puklo da puklo, i izbacila sam ā€Bundu od nercaā€. Stalno obećavam da će ta pjesma dobiti svoj spot, jer je vanvremenski hit, i joÅ” jednom obećavam, dobiće spot. Mislila sam da ā€Kabrio porÅ”eā€ neće proći, međutim i ta je proÅ”la odlično ā€“ ispričala je pjevačica u pomenutoj emisiji na ā€Redā€ televiziji.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:45 | Poruka broj: # 136

Poruka: 735
Status:

NEMA KRIZE Posjeduje dva restorana u Njemačkoj, a uskoro i Ŕiri biznis!

Dok većina estradnjaka kuka usljed finansijske krize koju im je proizvela pandemija, pjevač Granda sa adresom u Frankfurtu, Rade Lacković nema tih problema. Posljednji nastup imao je proÅ”log ljeta i za sad nema primanja od muzike, ali kaže da od ugostiteljstva dobro živi.

Na novonastalu situaciju ne kuka, već marljivo čeka da se sve vrati u normalu.

ā€“ Imao sam par poziva da nastupam u Bosni, ali sve je to kratko, svirke traju do deset uveče, ni ne isplati se ići. Iskreno, ne radim od ljetos, isto kao i moje kolege, ali Å”ta je, tu jeā€¦ Svi čekamo da se situacija malo stabilizuje ā€“ kaže Rade za Grand Online. Ipak, ne žali se jer posjeduje čak dva restorana u Njemačkoj koji čak i tokom korone rade odlično.

ā€“ U Njemačkoj je sve zatvoreno, niÅ”ta ne radi ni restorani ni kafići, ali mi vrÅ”imo dostavu hrane. Snalazimo se ā€“ priča i dodaje da uskoro otvara joÅ” jedan restoran i to blizu Minhena. Za sve je krivac, kaže, njegova žena koja zapravo vodi sve poslove oko ugostiteljstva.

ā€“ Žena mi je opasna (smijeh). Inače je naÅ”e gore list, iz Kragujevca i odrasla je u ugostiteljskoj porodici, tako da joj sve poznato i zna Å”ta radi. Ona zapravo vodi naÅ” mali porodični biznis ā€“ ponosno kaže Lacković.

Iako u Srbiji restorani i kafići ne mogu da opstanu jer zarade gotovo nema, a ni pomoći od države, u Njemačkoj to nije slučaj.

ā€“ Tamo je sve drugačije, oni imaju dobru socijalnu politiku i u ovom teÅ”kom trenutku, kad niko ne može da opstane, država sa čak 70 posto pomaže ugostiteljima ā€“ ističe pjevač.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:45 | Poruka broj: # 137

Poruka: 735
Status:

Mitar Mirić otkrio kako je alkoholu rekao zbogom

Mitar Mirić poznat je kao jedan od najuspjeÅ”nijih i najpopularnijih folk pjevača ikada, ali su mnogi detalji njegove biografije potpuno nepoznati Å”iroj javnosti.

Ekskluzivno u emisiji ā€œPečat u vremenuā€ otkrio je zaÅ”to je prestao da pije alkohol.

-Ne pijem skoro 15 godina, nije da mi smeta, ni slično, nego valjda sam rano počeo pa mi je bilo dosta. Prestao sam, zapravo, da pijem poslije jednog udesa 2005. Tada sam se zapio na nekoliko mjesta, bio sam u Brčkom, krenuo sam nazad i dogodio se udes. Na svu sreću bio sam sam na putu, nije niko iÅ”ao u susret, pa je veća tragedija izbjegnuta- ispričao je Mitar.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:46 | Poruka broj: # 138

Poruka: 735
Status:

Kriza na estradi: Pjevači prodaju stanove da prežive

Pjevačica Goca Tržan kaže da estrada u doba pandemije korona virusa teŔko živi i da jedva čeka da se situacija za njenu branŔu poboljŔa, jer želi da nastavi da se bavi pjevanjem kao ranije.

ā€œJavna okupljanja su zabranjena. Niko to nije namjerno uradio nama na estradi, ali je fakat da su zabava, gastronomija, hotelijeri u ozbiljnom problemu. Turizam, prevoz, takođe. Glupo je da samo mi kukamo i pričamo da smo jedini. TeÅ”ko je stavrno. Imam kolega koji su u ozbiljnom problemu. Gomila ljudi koja prodaje svoje stanove, koja se dovija kako će da preživi. Srećom, nisam jedina koja zarađuje u mojoj kući. Sad je to malo palo i na mog muža, za promjenuā€.

Goca tokom pandemije zarađuje od voditeljskog posla, rijalitija i reklama na Instagramu, ali ona želi da se vrati osnovnom zanimanju, da bude pjevačica.

ā€œNemoguće je raditi i sad čekam da se neÅ”to promijeni na boljeā€, zaključila je Goca za medije.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:47 | Poruka broj: # 139

Poruka: 735
Status:

PRIJA ISKEÅ IRALA ZA DVA SPOTA 70.000 EURA!

Folk pjevačica Aleksandra Prijović sprema dva nova singla, koja planira da objavi na proljeće, a za to navodno planira da iskeÅ”ira 70.000 eura, kako piÅ”u mediji.

Pjevačica planira kadrove za spot da snimi na nekoliko egzotičnih destinacija.
ā€“ Prija je samo od autorskih prava od pregleda na Jutjubu zaradila na hiljade eura, pa joj nije problem da toliko uloži i u nove pjesme. Dogovor je da se pjesme objave na ljeto, jer vjeruju da će se do tada situacija sa koronom smiriti. Ona želi da napravi neÅ”to novo, Å”to nije viđeno do sada. ā€“ govori izvor blizak pjevačici.

ā€“ Spotovi će se snimati na lokacijama kao Å”to su Maldivi. Okvirno će sve da koÅ”ta oko 70.000 eura. Ispostavilo se da su Prija i Filip već ljetovali u jednom od tih hotela, pa je ona odmah pristala. Krajem aprila bi trebalo da otputuje sa svojim timom, a pjesme bi trebalo da budu spremne do juna ā€“ priča navodno izvor.
lunapikilexDatum: Subota, 06.03.2021, 12:47 | Poruka broj: # 140

Poruka: 735
Status:

BUBAMARA SE UDAJE ZA 24 GODINE MLAĐEG?!

Pjevačica Dara Bubamara (44) navodno planira da se uda za 24 godine mlađeg Tonija (20).

Pjevačica i Toni već su navodno počeli da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče svoju vezu i vjenčaju se kako mediji prenose, navodno na godiÅ”njicu njihove veze, 7.jula.

ā€“ Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, rijeÅ”ili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom. Ako nastave da funkcioniÅ”u ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se vjenčaju na godiÅ”njicu veze ā€“ priča izvor.

Iako je Dara ponavljala da neće viÅ”e rađati, ipak se tu navodno isto predomislila:

ā€“ Toliko je zaljubljena u Tonija da bi voljela da osnuje porodicu sa njim, On je veoma mlad, ali želi dijete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta ukoro dobije brata ili sestru ā€“ kaže sagovornik za domaće medije i dodaje da se pjevačica i biznismen ponaÅ”aju kao zaljubljeni tinejdžeri:

ā€“ Po cijeli dan se smiju, hemija između njih je nevjerovatna. BaÅ” se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, Å”to se i desilo. Postali su najbolji drugari. I Darina i Tonijeva porodica podržavaju ovu vezu, jer vide da su sretni zajedno ā€“ nastavlja izvor pa dodaje da je pjevačica neke prethodne momke navodno izdržavala, dok ovog puta Dujaković je platio sva njihova putovanja:

ā€“ ObiÅ”li su pola svijeta! Odmarali su se na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskojā€¦ Sve je to Toni finansirao, Å”to je Daru oduÅ”evilo.
Search:
Top 30 Forumasa