Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
SPORT NEWS
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 01.02.2021, 18:48 | Poruka broj: # 341

Poruka: 735
Status:

Bayern u završnici prijelaznog roka dogovara dva velika posla

HASAN Salihamidžić i Oliver Kahn obavljaju pregovore s agentima francuskog defenzivca Dayota Upamecana iz RB Leipziga i uvjereni su da će ga dovesti do kraja roka.

Bayern želi što prije završiti sve oko potpisa 22-godišnjeg Francuza. Upamecano je prioritet kluba, a u tišini se radi i na dovođenju defanzivnog veznjaka.

Prema informacijama koje ima Sky Germany, Salihamidžić pregovara sa Florianom Neuhausom iz Borussije Monchenladbach i on bi uz Upamecana mogao stići u Bavarsku.

Nije poznato koliko bi Neuhaus trebao koštati, ali kod Upamecana je situacija jasnija. On ima otkupnu klauzulu postavljenu na 40 milijuna eura i nijedan klub ne mora ga platiti ni centa više.
lunapikilexDatum: Utorak, 02.02.2021, 22:52 | Poruka broj: # 342

Poruka: 735
Status:

Isco zatražio hitan transfer iz Reala jer smatra da ga je Zidane ponizio

ISCO više ne želi trpjeti loš status u Realu i hitno je zatražio transfer u nadi da će do kraja dana napustiti madridski klub, javlja španjolski portal Cuatro.

Prijelazni rok istječe večeras, a Zinedine Zidane u veznoj liniji nema dovoljno rješenja da tako naglo ostane bez igrača, ma koliko ga malo koristio u dosadašnjem dijelu sezone.

Isco je dosad ubilježio samo 14 nastupa u svim natjecanjima, ali nijedanput nije odigrao cijelu utakmicu.

Prekipjelo mu je na susretu protiv Levantea proteklog vikenda, koji je Real senzacionalno izgubio 2:1, a na kojem ga Zidane nije poslao ni na zagrijavanje. Francuz je napravio tri izmjene, a u 82. minuti je uveo 19-godišnjeg veznjaka Sergija Arribasa, što je Isco doživio kao konačno poniženje.

Isco želi nadolazećeg ljeta igrati na Euru, a svjestan je da s ovakvim statusom u Realu neće konkurirati za sastav Luisa Enriquea pa traži klub u kojem će imati ozbiljnu minutažu. No s ovako malo preostalog vremena do isteka roka teško je zamisliti sretan rasplet za 28-godišnjeg veznjaka koji je na Santiagu Bernabeuu od 2013. godine.
lunapikilexDatum: Utorak, 02.02.2021, 22:52 | Poruka broj: # 343

Poruka: 735
Status:

Florentino Perez ima koronu

FLORENTINO PEREZ (73), predsjednik Real Madrida, pozitivan je na koronavirus, objavilo je prvak Španjolske.

"Naš predsjednik dobio je pozitivan nalaz testa na COVID-19 kojem se periodično podvrgava. Nema nikakvih simptoma", navodi se u priopćenju.

Real je objavio da mu je predsjednik zaražen koronom deset dana nakon što je obznanio da istu bolest ima i trener Zinedine Zidane.

Prije Zidanea su u Realu koronavirus preboljeli Nacho Fernandez, Eden Hazard, Casemiro i Eder Militao, kao i Luka Jović koji je na posudbi u Eintrachtu iz Frankfurta.

Na početku pandemije od koronavirusa umro je Lorenzo Sanz, Perezov prethodnik na mjestu predsjednika Reala.

On je jedan od gotovo 56 tisuća Španjolaca preminulih od posljedica korone otkako je prije godinu dana bolest došla u tu državu.
lunapikilexDatum: Utorak, 02.02.2021, 22:53 | Poruka broj: # 344

Poruka: 735
Status:

Talijani u siječnju potrošili 135 milijuna eura, Španjolci samo 30

KLUBOVI iz pet vodećih europskih nogometnih liga tijekom zimskog prijelaznog roka potrošili su oko 350 milijuna eura, što je znatno manje nego prijašnjih godina.

Najviše su potrošili Talijani
Ukupno su klubovi odradili 447 transfera. Najviše se trošilo na Apeninima, oko 135 milijuna eura, dok su na Otoku klubovi potrošili nešto manje od 100 milijuna. Zatim slijede Nijemci sa 60, Francuzi s 35 te Španjolci koji su ove zime potrošili oko 30 milijuna eura.

Najviše potrošeno za igrača koji je već bio u klubu koji ga je kupio
Najveći posao ove zime je transfer alžirskog napadača Saida Benrahme iz Brentforda u West Ham United s 28 milijuna eura. Alžirski napadač je među Čekićare stigao u listopadu 2020. na posudbu, a tri mjeseca kasnije West Ham je otkupio njegov ugovor.

West Ham je napustio Sebastian Haller koji se za 22 milijuna eura preselio u Ajax. Haller je rođen u Francuskoj, prošao je mlađe reprezentacije Tricolora, no u studenom prošle godine je debitirao za Obalu Bjelokosti.

Među najvećim transferima ove zime izdvaja se i prelazak Amada Dialla (18) iz Atalante u Manchester United s 21 milijun eura.

Mladi Bjelokošćanin je potpisao ugovor do 2025. godine s mogućnošću produljenja za još jednu sezonu. Diallo je stigao u Atalantu 2015. iz Obale Bjelokosti, a za prvu momčad je debitirao četiri godine kasnije.

Među pet najskupljih transfera je i mađarski reprezentativac Dominik Szoboszlai (20) koji je napustio redove austrijskog RB Salzburga i karijeru će nastaviti u njemačkom bundesligašu RB Leipzigu za 20 milijuna eura.

Velik interes za njegove usluge pokazali su Arsenal i Tottenham, no mladi Mađar se odlučio za Bundesligu. Szoboszlai je u Austriju stigao 2016. iz MTK-a u Liefering, a dvije godine kasnije preselio se u Salzburg.

Kovačev Monaco iz Bruggea doveo krilo za 20 milijuna eura
Oko 20 milijuna eura potrošio je i Monaco, koji vodi Niko Kovač, na jednog od najboljih igrača belgijske lige, 21-godišnjeg krilnog napadača Club Bruggea Krepina Diattu.

Mladi senegalski reprezentativac je potpisao ugovor do lipnja 2025. godine. Ove sezone je na 24 utakmice postigao 10 golova, a igrao je još za Sarpsborg i Oslo Dakar.

U Italiji je najveći transfer odradio Juventus koji je za 18 milijuna eura iz Genoe doveo Nicolu Rovellu. Parma je za rumunjskog napadača Dennisa Mana platila FCSB-u (bivša Steaua) 13 milijuna eura, dok je Joakim Maehle preselio iz Genka u Atalantu za 11 milijuna eura.
lunapikilexDatum: Utorak, 02.02.2021, 22:54 | Poruka broj: # 345

Poruka: 735
Status:

Federer objavio kad se vraća tenisu i koji mu je cilj

ROGER FEDERER će se nakon 13 mjeseci pauziranja i dvije operacije desnog koljena natjecanjima vratiti u ožujku na turniru u Dohi.

"Prvi put imam osjećaj da je moje koljeno spremno za natjecanja", izjavio je za švicarski radio SFR Federer, koji će za šest mjeseci navršiti 40 godina.

U prosincu je Federer izjavama dao naslutiti da nije siguran je li njegova karijera blizu kraja zbog ozljede, a onda je dodatno razočarao sve najavivši da neće nastupiti na prvom Grand Slamu sezone Australian Openu. Sada je Švicarac za povratak natjecanjima odabrao turnir ATP 250 u Dohi koji je na rasporedu od 8. do 13. ožujka.

"Bilo je važno, za mene i za moj tim, da to bude jedan mali turnir, a ne veliki sa svim stresom koji prati takve turnire", pojasnio je Federer koji u karijeri nikada nije imao ovako dugu pauzu. Najdulja je trajala šest mjeseci, od srpnja 2016. do siječnja 2017., kada je imao artroskopiju lijevog koljena.

Švicarac koji je do sada osvojio 20 Grand Slam naslova, kao i njegov veliki rival Španjolac Rafael Nadal, ne vraća se na terene bez ambicija i ne namjerava izbjegavati turnire na zemljanoj podlozi kao što je činio 2017. i 2018.

"Želim još osvajati velike turnire i spreman sam slijediti dugačak i težak put da to ostvarim", naglasio je Federer, kojem su prioriteti Wimbledon, Olimpijske igre u Tokiju - do sada mu u karijeri nedostaje samo olimpijsko zlato u pojedinačnoj konkurenciji - i US Open.

"Ali želim igrati i na zemljanoj podlozi", dodao je.
lunapikilexDatum: Utorak, 02.02.2021, 22:54 | Poruka broj: # 346

Poruka: 735
Status:

Roma Džeki uzela kapetansku vrpcu

EDIN DŽEKO sredinom siječnja posvađao se s trenerom Rome Paulom Fonsecom i očekivalo se da će do kraja prijelaznog roka napustiti klub.

Međutim, Džeko je ostao u Romi, ali je i ostao bez kapetanske vrpce. U klubu su donijeli odluku da u nastavku sezone kapetan bude Lorenzo Pellegrini.

Džeko se posvađao s trenerom nakon utakmice protiv Spezije koju je Roma na terenu izgubila 2:4, dok je za zelenim stolom poražena 0:3 jer je koristila šest izmjena, iako je dozvoljeno maksimalno pet. Navodno je nakon te utakmice 34-godišnji bosanskohercegovački napadač izvrijeđao trenera pred ostalim igračima. Zbog toga je sve naredne utakmice gledao s tribina.
lunapikilexDatum: Utorak, 02.02.2021, 22:55 | Poruka broj: # 347

Poruka: 735
Status:

Arsenal s devet igrača izgubio od Wolvesa, David Luiz uništio vlastitu momčad

NOGOMETAŠI Wolverhampton Wanderersa prekinuli su niz od osam utakmica bez pobjede u Premier ligi domaćom pobjedom 2:1 (1:1) protiv Arsenala u susretu 22. kola.

Vukovi su do druge ovosezonske pobjede protiv Topnika stigli preokretom jer je Arsenal poveo u 32. minuti sjajnom solo akcijom Pepea.

Goste su sekunde dijelile da na odmor odu s vodstvom, no u posljednjoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena sve se stubokom promijenilo. David Luiz je nespretno u svom kaznenom prostoru potkačio Williana Josea te je zato isključen, a domaći je sastav dobio priliku poravnati iz kaznenog udarca. Siguran izvođač bio je Ruben Neves.

Početkom nastavka Joao Moutinho sjajnim je udarcem s više od 20 metara doveo Wolverhampton u vodstvo, a nakon što je Arsenal u 72. minuti ostao s dva igrača manje jer je vratar Leno nespretno igrao rukom izvan svog kaznenog prostora bilo je jasno kako će bodovi ostati na Molineauxu.

Wolverhampton je ovom pobjedom stigao na 13. mjesto ljestvice s 26 bodova, koliko ima i 14. Crystal Palace, dok je Arsenal ostao 10. s 31 bodom.

U susretu dvije momčadi s dna ljestvice Sheffield United je također nakon preokreta svladao West Bromwich Albion 2:1 (0:1). Gosti su poveli golom Phillipsa (41), no u nastavku su Bogle (56) i Sharp (73) kreirali preokret.

Sheffield je i dalje zadnji na ljestvici s 11 bodova, jednim manje od predzadnjeg WBA-a. Trenutačno 17. Brighton ima 21 bod.
alenmoDatum: Utorak, 02.02.2021, 23:34 | Poruka broj: # 348

Poruka: 127
Status:

Cool
lunapikilexDatum: Srijeda, 03.02.2021, 00:21 | Poruka broj: # 349

Poruka: 735
Status:

MANCHESTER UNITED - SOUTHAMPTON 9:0 Unitedu jedna od najvećih pobjeda u povijesti

NAKON što je ranije danas Wolverhampton pobijedio Arsenal, a Sheffield United WBA, odigrane su još dvije utakmice Premiershipa.

Manchester United razbio je kod kuće Southampton s čak 9:0. Katastrofa se za goste mogla nazreti već u prvom napadu. Alexandre Jankewitz, 19-godišnji austrijski veznjak, debitirao je u ligaškoj utakmici za Southampton. Već u drugoj minuti brutalno je startao na McTominaya i zasluženo dobio crveni karton.

Domaćin je to sjajno iskoristio i već je do poluvremena vodio 4:0 golovima Wan-Bissake, Rashforda i Cavanija te autogolom Bednareka. Istaknuo se branič Luke Shaw s dvije asistencije. U drugom dijelu United je nastavio u istom ritmu golovima Martiala i McTominaya, a u 88. je Fernandes zabio iz penala nakon još jednog crvenog kartona za goste. Tragičar je još jednom bio Bednarek. Za 8:0 je zabio Martial, a konačan rezultat postavio je Dean u sudačkoj nadoknadi. Zanimljivo je da je Southampton i lani upisao poraz od 9:0. Tada je bolji od njih bio Leicester.

U drugoj utakmici, Crystal Palace je slavio u gostima kod Newcastlea s 2:1. Domaćin je poveo golom bivšeg veznjaka Liverpoola Jonja Shelveya, a rezultat su okrenuli Riedewald i bivši igrač Chelseaja Gary Cahill.
lunapikilexDatum: Četvrtak, 04.02.2021, 00:24 | Poruka broj: # 350

Poruka: 735
Status:

Između 500 i 600 tenisača na Australian Openu mora u samoizolaciju

IZMEĐU 500 i 600 tenisačica i tenisača, službenih osoba i radnika povezanih s Australian Openom morat će u samoizolaciju i na novo testiranje, jer je jedan 26-godišnji radnik u hotelu u Melbourneu, imao pozitivan nalaz na koronavirus, objavile su u srijedu vlasti savezne australske države Victorije.

Premijer Victorije Daniel Andrews izjavio je da bi raspored mečeva za četvrtak na pripremnim turnirima uoči Australian Opena mogao biti poremećen, ali da održavanje prvog Grand Slam turnira u sezoni nije ugroženo.

Nakon dobivanja negativnog testa tenisači mogu izaći iz karantene
"Ovo je jedan slučaj i nema potrebe da ljudi paničare ili budu uznemireni. Pokazali smo se kao vrlo uspješna država u kontroliranju ovakvih situacija", rekao je Andrews najavljujući da će ponovno uvesti neke zaštitne mjere poput nošenja maski u zatvorenim prostorima.

Sumnja se da je dotični radnik zaražen britanskim sojem koronavirusa, a oko 500 do 600 osoba koje su povezane s Australian Openom smatraju se ''slučajnim kontaktima'' sa zaraženom osobom.

Igračice i igrači će po dobivanju negativnog rezultata na testiranju ponovno moći nastaviti s natjecanjem.
lunapikilexDatum: Četvrtak, 04.02.2021, 00:25 | Poruka broj: # 351

Poruka: 735
Status:

Hazard ponovo ozlijeđen. Evo koliko će izbivati s terena

BELGIJSKI nogometaš Eden Hazard ponovo je ozlijeđen te će s terena izbivati između tri i četiri tjedna.

Hazard je propustio trening Reala u utorak zbog upale mišića, a u srijedu je bio prisutan na treningu s kojeg je izašao ranije.

Hazard bi trebao propustiti pet Realovih utakmica
Iako je u utorak prošao dodatne preglede koji nisu pokazali težu ozljedu mišića, Hazard je u srijedu poslije treninga podvrgnut dodatnim pregledima koji onda ipak jesu pokazali težu ozljedu.

Real 24. veljače igra utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Atalante, a prema svemu sudeći Hazard neće biti spreman za tu utakmicu. Osim nje, trebao bi propustiti Realove ligaške susrete protiv Huesce, Getafea, Valencije i Real Valladolida, a na terenu ga se očekuje posljednjeg dana veljače protiv Real Sociedada.

Hazard je već propustio 43 utakmice za Real
Ove sezone Hazard je dva tjedna bio izvan pogona zbog koronavirusa, a još je dva puta bio ozlijeđen - prvi put krajem rujna kada je zbog problema s mišićem propustio 27 dana te drugi put krajem studenog kada nije igrao 30 dana.

Od mogućih 79 utakmica u dresu Reala Hazard je propustio 43. Usporedbe radi, u osmogodišnjem periodu u Chelseaju propustio je samo 20 utakmica.
lunapikilexDatum: Četvrtak, 04.02.2021, 00:25 | Poruka broj: # 352

Poruka: 735
Status:

Barcelonin igrač napokon se vratio. Bio je pozitivan na koronavirus 26 puta

SERGI ROBERTO, igrač Barcelone i španjolske reprezentacije, vratio se na teren nakon što je izbivao malo više od tri mjeseca.

Zaigrao je za Barcelonu proteklog vikenda protiv Athletic Bilbaa, a svoju posljednju utakmicu prije toga odigrao je 29. studenog u prvenstvu protiv Atletico Madrida. Nakon toga ga je ozljeda mišića izbacila iz kadra, a uskoro je bio i pozitivan na koronavirus. Iako je mišić davno zaliječio, s virusom nije imao sreće. Naime, Roberto je bio pozitivan na čak 26 testiranja na koronu zaredom.

Dvadeset i sedmo testiranje, prvo koje je bilo negativno, stiglo je točno 29 dana nakon prvog testiranja. U La Ligi je pravilo da zaraženi igrači ne smiju biti ni u kakvom dodiru s klupskim prostorijama, pa je Sergi Roberto proveo više od mjesec dana u kućnoj izolaciji.
lunapikilexDatum: Četvrtak, 04.02.2021, 00:26 | Poruka broj: # 353

Poruka: 735
Status:

Nezaustavljivi City dobio 13. utakmicu zaredom. Burnley mu nije zapucao u okvir

MANCHESTER CITY je u 22. kolu Premiershipa u gostima pobijedio Burnley 2:0 golovima Gabriela Jesusa i Raheema Sterlinga.

Momčad Pepa Guardiola potpuno je dominirala od prve do posljednje sekunde. Imala je 75 posto posjeda lopte, a Burnley je imao samo dva udarca na gol te nijedan u okvir.

City je poveo već u 3. minuti kad je Pope obranio udarac Bernardu, a Gabriel Jesus odbijanac spremio u prazan gol. Susret je riješen u 38. minuti nakon krasne akcije u kojoj je Gündogan poslao oštru loptu u peterac, a Sterling zakucao u gol za 0:2.

Do kraja susreta Mahrezu je VAR poništio gol zbog zaleđa, a Gundogan i Sterling promašili su velike prilike.

Leicester je s 2:0 pobijedio Fulham u gostima. Strijelci su bili Iheanacho i Justin.
lunapikilexDatum: Četvrtak, 04.02.2021, 00:26 | Poruka broj: # 354

Poruka: 735
Status:

MONACO - NICE 2:1 Kovač nastavlja rasturati, pobijedio je šest utakmica u nizu

NIKO KOVAČ je s Monacom stigao do šeste prvenstvene pobjede u nizu. Na domaćem terenu svladali su velikog rivala Nicu u Derbiju Azurne obale 2:1.

Monaco je u vodstvo došao u 17. minuti. Precizan je iz kaznenog udarca bio Wissam Ben Yedder. Taj rezultat trajao je sve do 47. minute kada su gosti odigrali savršenu akciju i u nekoliko dodavanja izbacili cijelu domaću momčad. Realizator je bio Pierre Lees Melou. Junak Monaca bio je Ben Yedder koji je fantastičnim golom iz slobodnog udarca donio pobjedu svojoj momčadi. Bio je to petnaesti gol Monaca iz prekida ove sezone, po čemu su uvjerljivo vodeća momčad Liga Petice.

Monaco drži četvrtu poziciju na tablici. Ispred njega je PSG s tri boda više, a na vrhu tablice je Lille koji ima šest bodova više.
lunapikilexDatum: Četvrtak, 04.02.2021, 00:27 | Poruka broj: # 355

Poruka: 735
Status:

LIVERPOOL - BRIGHTON 0:1 Kloppova momčad poražena pred veliki derbi protiv Cityja

NOGOMETAŠI Liverpoola su poraženi na domaćem terenu u 22. kolu Premierlige od Brightona rezultatom 1:0.

Pogodak odluke je u 56. minuti postigao Steven Alzate na asistenciju Leandra Trossarda. Lopta je ubačena s desne strane Brightonova napada na drugu vratnicu s koje je Trossard glavom vratio u sredinu, Nathaniel Phillips nije uspio otkloniti opasnost, a Alzate je pogodio iz velike blizine.

Kabak nije bio u konkurenciji za ovaj susret
Na stoperskim pozicijama su za Liverpool zaigrali kapetan Jordan Henderson i spomenuti Phillips, dok je novopridošli Ben Davies ostao na klupi. Ozan Kabak nije bio u konkurenciji za ovaj susret.

Ovo je Liverpoolu bila četvrta utakmica bez pobjede u Premierligi u 2021. godini. Ipak, u posljednja dva susreta su na gostovanjima svladali Tottenham i West Ham nagovijestivši povratak u formu.

Liverpool u sljedćeem kolu dočekuje Manchester City
Ovim porazom Liverpool je ostao četvrti s 40 bodova, sedam manje i utakmicom više od vodećeg Manchester Cityja. Brighton se pobjedom nad aktualnim prvakom dignuo na 15. mjesto s 24 boda.

U sljedećem kolu u nedjelju Liverpool dočekuje Manchester City, dok će Burnley dan ranije ugostiti Brighton.

U drugom susretu večeri West Ham je na gostovanju svladao Aston Villu rezultatom 3:1. Za goste su u 51., 56. i 83. minuti pogađali Tomaš Souček i Jesse Lingaard (dva puta), dok je jedini pogodak za domaće postigao Ollie Watkins u 81. minuti.
lunapikilexDatum: Četvrtak, 04.02.2021, 00:27 | Poruka broj: # 356

Poruka: 735
Status:

Napoli i Atalanta odigrali bez golova. Odluka o putniku u finale kupa sljedeći tjedan

U PRVOJ utakmici polufinala talijanskog nogometnog kupa branitelj naslova Napoli i Atalanta su odigrali 0:0.

Odluka o finalistu tako će pasti u uzvratu koji je na programu za tjedan dana u Bergamu.

Juventus je u prvom susretu svladao Inter
Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je za Atalantu od 73. minute.

U utorak je u prvoj utakmici drugog polufinalnog para Juventus kao gost svladao Inter s 2:1. Ta će dva sastava svoj uzvrat igrati za šest dana u Torinu.
lunapikilexDatum: Četvrtak, 04.02.2021, 00:27 | Poruka broj: # 357

Poruka: 735
Status:

Buffon zabilježio 1100. nastup u karijeri

GIANLUIGI BUFFON je u pobjedi Juventusa nad Interom u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije zabilježio čak 1100. nastup u karijeri.

Juventus je pobijedio rezultatom 2:1, a golove za torinsku momčad postigao je Cristiano Ronaldo.

Nedavno proslavio 43. rođendan
Buffon će utakmicu pamtiti po pobjedi i nevjerojatnom dostignuću. On je 28. siječnja proslavio 43. rođendan.

Najviše nastupa skupio je igrajući za Juventus (679), a onda slijede Parma (220), reprezentacija Italije (176) i Paris Saint-Germain (25).

"Jedna legenda, 1100 nastupa", objavili su iz Juventusa na Twitteru.

Tijekom impresivne karijere 10 puta je bio prvak Italije s Juventusom, jednom je bio prvak Francuske s PSG-om, dok je s Italijom 2006. godine bio prvak svijeta.
lunapikilexDatum: Četvrtak, 04.02.2021, 00:28 | Poruka broj: # 358

Poruka: 735
Status:

Novi Kyrgiosov skandal. Odbio nastaviti meč, organizatori ga molili da se vrati

NICK KYRGIOS na MurrayRiver Openu izborio je drugo kolo pobjedom protiv Harryja Bourchiera 6:2, 7:6.

Zločesti dečko svjetskog tenisa opet je izazvao skandal. U završnici drugog seta prošlo je 25 sekundi predviđenih za servis i sudac je upozorio Kyrgiosa. To je toliko razljutilo Australca da je sjeo na klupu i odbio nastaviti meč.

Ubrzo su se na terenu pojavili organizatori koji su molili Kyrgiosa da nastavi meč.

"Dovoljno sam izgubio novca zbog ovakvih sudaca", rekao je Kyrgios i poručio sucu da je on samo statist koji se brine da sve prođe u najboljem redu.

Nakon nekoliko minuta Kyrgios se uspio smiriti, spasiti tri set-lopte i izboriti okršaj s Bornom Ćorićem.
lunapikilexDatum: Subota, 06.02.2021, 04:48 | Poruka broj: # 359

Poruka: 735
Status:

Zbog korone odgođen ždrijeb Australian Opena

ŽDRIJEB prvog teniskog Grand Slam turnira Australian Opena, koji bi trebao početi u ponedjeljak u Melbourneu, odgođen je za petak.

Ždrijeb je trebao biti održan u četvrtak, ali kako je jedan radnik hotela u kojem su tenisači i tenisačice smješteni bio pozitivan na koronavirus, cijeli program u Australiji je pomaknut za jedan dan. Na jedan dan su prekinuti i ATP te WTA turniri kao i ATP kup, koji se igraju ovoga tjedna u Melbourneu.

Zasad organizatori tvrde da ovo neće utjecati na početak turnira te da će se tenisači moći vratiti treninzima nakon što dobiju negativan test na koronavirus. Zaraženi radnik zaposlen je u hotelu u kojem je odsjelo nekoliko stotina tenisača.

Ranije je Australija pristala prihvatiti oko 1200 igrača, igračica, trenera i članova stručnih timova koji bi trebali stići u Melbourne u 15 posebnih letova kako bi nastupili na Australian Openu. Nakon što je otkriveno nekoliko slučajeva zaraze na tim letovima, tenisači iz tih aviona morali su u dvotjednu izolaciju.
lunapikilexDatum: Subota, 06.02.2021, 04:49 | Poruka broj: # 360

Poruka: 735
Status:

Uzbuna u Liverpoolu: "Nismo u borbi za titulu, ovo je neka druga momčad"

LIVERPOOL je izgubio od Brightona (0:1) i tako se udaljio od obrane naslova engleskog prvaka.

Kloppova momčad sad ima sedam bodova manje od vodećeg Manchester Cityja i utakmicu više.

"Bio je ovo jako težak tjedan za nas. Ne izgledamo odmorno, ni psihički ni fizički. Prelako gubimo lopte. Naravno da moji igrači mogu dodati loptu od točke A do točke B, ali to se ne događa zbog umora. Moramo što prije shvatiti zašto smo izgubili ovu utakmicu i zašto ne izgledamo dobro", rekao je Jürgen Klopp nakon drugog domaćeg poraza zaredom.

"City leti, a mi ne znamo što nam se događa. Moramo pronaći rješenja odmah."

Razočaran je i Andy Robertson.

"Jako, jako smo razočarani. Ne ide nam dobro, posebno na domaćem terenu. Moramo se popraviti i na treninzima. U ovom trenutku mi nismo u borbi za titulu, City ima sedam bodova više i utakmicu manje. Siguran sam da bi i oni isto razmišljali da su 10 bodova iza nas. Moramo što prije postati onaj stari Liverpool", rekao je kapetan škotske reprezentacije.

Liverpool u nedjelju dočekuje City.
Search:
Top 30 Forumasa