RAZNI VICEVI
|
|
duro | Datum: Petak, 13.11.2020, 13:15 | Poruka broj: # 441 |
Poruka: 441
Status:
| Vozi Mujo kamion kroz Sloveniju. Piči on tako kad odjednom ga zaustavi policajac. Kaže policajac: - "Drug, migalec vam ne dela!" Izađe Mujo van i gleda okolo i čudi se. Policajac ga spopao: - "Drug, pogledajte, migalec vam ne dela!" Mujo gleda okolo sav u čudu. Opet će policajac: - "Migalec vam ne dela!" Kad Mujo odjednom: - "Ma jebo te migalec, gledam gdje mi je prikolica!!!"
|
|
| |
duro | Datum: Petak, 13.11.2020, 13:17 | Poruka broj: # 442 |
Status:
| Kaže učiteljica Perici: – Sjutra da dođeš u školu sa djedom. - Valjda sa ocem - ispravlja je Perica. Učiteljica: – Ne, nego sa djedom, da on vidi kakve greške mu sin pravi u tvojim domaćim zadacima.
|
|
| |
duro | Datum: Petak, 13.11.2020, 13:18 | Poruka broj: # 443 |
Status:
| Kupio Mujo burek i samo što zagrize pita pekara: Prijatelju, gdje držiš meso? Pekar: Pa u frižideru! Mujo: Stavi malo i u burek, majke ti!
|
|
| |
duro | Datum: Petak, 13.11.2020, 18:34 | Poruka broj: # 444 |
Status:
| - Gospodine, da li ste se šišali u našem salonu ?
- Ne, uvo sam izgubio u saobraćajki.
|
|
| |
duro | Datum: Petak, 13.11.2020, 18:39 | Poruka broj: # 445 |
Status:
| Ciga radio na ringišpilu i prilikom jedne vožnje primeti da se jedan klinac nije vezao. Povika mu: - "Veži se mali, nemoj da ti mama ljubi sliku na banderu."
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:12 | Poruka broj: # 446 |
Status:
| Upecao Haso Zlatnu ribicu ali onu koja ispunjava samo jednu želju. Pošto je obožavao, poželi Haso da moze da piša rakiju, ode Haso Fati i rece joj: - daj Ženo dve čaše! Piša on u čaše i tako se oni napiju. Sutra dan Haso kaže: - daj zeno jednu čašu! - Što samo jednu? A ja? - Ti večeras piješ iz flaše!
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:14 | Poruka broj: # 447 |
Status:
| Bombaš samoubica pobio svoju familiju posle odluke da svi rade od kuće
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:16 | Poruka broj: # 448 |
Status:
| Već posle dva meseca braka, Crnogorka zatražila razvod braka. I odu oni na brakorazvodni sud gde Crnogorka objašnjava sudiji: - Dva mjeseca smo u braku a ovaj ođe ni da me takne! Trudim se, oblačim čopkasto donje rublje, mažem se uljem, šta sve nisam probala... Sudija gleda u crnogorca pa ga pita: - No, šta ti imaš da kažeš na ovo? A crnogorac odgovara: - Gospodine sudija, života mi moga, nisam znao da je stvar tako hitna!
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:18 | Poruka broj: # 449 |
Status:
| Kako se na japanskom kaze homoseksualac: - Nakitu Najasi
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:20 | Poruka broj: # 450 |
Status:
| Pozvao Bog Putina, Trampa i Vučića da im kaže da mu je dozlogrdilo i da kažu svom narodu da će smak sveta biti za 7 dana. Dođe Putin u Rusiju pa se obrati narodu: - Imam dve loše vesti: prva je da Bog postoji a druga da će biti smak sveta za 7 dana. Dođe Tramp u Ameriku pa se obrati svim amerikancima: - Imam jednu dobru i jednu lošu vest: dobra je da Bog postoji a loša da će smak sveta biti za 7 dana. Dođe i Vučić u Srbiju, sastavi prste i obrati se narodu: - Imam dve dobre vesti: prva je da Bog postoji a druga da sam JA uspeo da izdejstvujem kod Boga da nam odloži smak sveta za 7 dana!
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:24 | Poruka broj: # 451 |
Status:
| Pita kupac kineza u kineskoj radnji: - Ti čitav dan tu stojiš, nemaš proširene vene? - Nema. Donese sutra.
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:25 | Poruka broj: # 452 |
Status:
| Na natjecanju njemački, švicarski i hrvatski političar. Trebaju u 5 minuta ispeglat košulju, pojesti kilu kruha i povalit žensku. - Nijemac pojede kruh, ispegla košulju i prođe 5 minuta te ne stigne povalit žensku. - Švicarac ispegla košulju, pojede pola kruha i prođe 5 minuta. - Hrvat da ženskoj da pegla košulju dok je on guzi i usput pojede kruh - sve u 5 minuta.
Pouka : - Njemača: prvo jelo, pa posao, a za ostalo ako se stigne. - Švicarska: prvo posao, pa jelo, a ostalo ako se stigne. - Hrvatska: ako ne je*eš onoga tko radi nećeš se kruha najesti.
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:27 | Poruka broj: # 453 |
Status:
| Leteo tako soko jedan dan i naišao na jak vetar koji ga je iznenadio. Zabio se u njivu i sav od zemlje kreće da se čisti i kaže: - Isuse, ja kao da sam orao a ne soko.
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:32 | Poruka broj: # 454 |
Status:
| - Šefe, stigli smo na mjesto zločina. - Kakva je situacija? - Žena je ubila muža. 12 uboda, 2 prostrijelne rane, poluspaljen, bez glave i bačen niz stepenice. - Bože! I što vam je rekla kao razlog? - Veli da je njen muž počeo hodati namjerno po tek obrisanom mokrom podu. - Jeste je uhapsili? - Nismo još Šefe. Čekamo da se pod osuši.
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:35 | Poruka broj: # 455 |
Status:
| Pita gazda svog radnika Roma koji se vratio iz Nemačke: - Je li, kako je tamo u Berlinu? - Ma Gazda sve same prostitutke i fudbaleri. - Molim?! Moja žena je iz Berlina! - A za koji klub je igrala?
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 15.11.2020, 12:36 | Poruka broj: # 456 |
Status:
| Zašto plavuša liže sat? - čula je da tik tak osvježava dah.
|
|
| |
duro | Datum: Utorak, 17.11.2020, 18:34 | Poruka broj: # 457 |
Status:
| Došao čovek u banku i kaže: - Dobar dan, došao sam da platim poslednju ratu za kolica za bebu. - Super, a kako je beba? - pita službenik. - Hvala na pitanju, dobro sam - odgovara čovek
|
|
| |
duro | Datum: Četvrtak, 19.11.2020, 10:20 | Poruka broj: # 458 |
Status:
| Uđe Perica u autobus i pita ga vozač : - Koliko imaš godina? - Sedam - Kada bude došao kondukter , reci da imaš šest. - Zašto? - Pustiće te besplatno Dolazi kondukter i pita ga : - Koliko imaš godina ? - Šest! - A kad puniš sedam? - Čim izađem iz autobusa.
|
|
| |
duro | Datum: Četvrtak, 19.11.2020, 10:21 | Poruka broj: # 459 |
Status:
| Zaglavile se plavusa i crnka u liftu.. Plavusa: UPOMOC, UPOMOC.....! Crnka: Bolje da vicemo zajedno. Plavusa: ZAJEDNO, ZAJEDNO...!
|
|
| |
duro | Datum: Četvrtak, 19.11.2020, 10:23 | Poruka broj: # 460 |
Status:
| PRE BRAKA : Momak - Da,konacno, ne mogu docekati! Devojka - Jel, hoces da me napustis? Momak - Ne, nemoj ni pomisljati na to. Devojka - Volis li me? Momak - Naravno, sve vise i vise. Devojka - Jesi li me ikada prevario? Momak - Ne, kako to mozes da me pitas? Devojka - Hoces me poljubiti? Momak - Svaki put kada mi se ukaze prilika. Devojka - Hoces li me udariti? Momak - Jesi li ti normalna, pa nisam ja taj tip osobe. Devojka - Mogu li ti verovati? Momak - Da. Devojka - Dragi moj....
POSLE BRAKA Jednostavno procitaj od kraja ka vrhu.
|
|
| |