RAZNI VICEVI
|
|
Munja9186 | Datum: Četvrtak, 08.10.2020, 11:33 | Poruka broj: # 421 |
Poruka: 127
Status:
| Došao Perica u apoteku i povika, onako s vrata: • Imate li prezervativa? • Ne viči, mali! Stani u red i sačekaj! - reče apotekarka. Dođe Perica na red, a apotekarka veli: • Mali, to nije lepo tako glasno govoriti, a uostalom to i nije za decu. Koji ti broj treba? • Znate šta: nas su u školi učili da govorimo glasno i jasno, drugo, znam da nije za decu nego protiv dece, a treće, mami trebaju svi brojevi jer ide na more.
|
|
| |
Munja9186 | Datum: Četvrtak, 08.10.2020, 11:33 | Poruka broj: # 422 |
Status:
| Zaustavlja policajac plavušu i pita je: - Ko ti dade volan? - Ne znam, došao je uz auto - odgovara plavuša
|
|
| |
Munja9186 | Datum: Četvrtak, 08.10.2020, 11:34 | Poruka broj: # 423 |
Status:
| Zet pita doktora za taštino zdravlje: – Doktore, šta joj je? Doktor odgovara: – Ono najgore. – Pa recite mi! – Nije joj ništa!
|
|
| |
Munja9186 | Datum: Četvrtak, 08.10.2020, 11:34 | Poruka broj: # 424 |
Status:
| Živci Doktor se nakon pregleda obraća jednom pacijentu: - "Vama je potreban savršen mir. Prepisat ću vam ove tablete za živce. Tri puta dnevno ih dajite svojoj ženi."
|
|
| |
Munja9186 | Datum: Četvrtak, 08.10.2020, 11:35 | Poruka broj: # 425 |
Status:
| Našli se Crnogorac, Englez i Francuz. Englez se pohvali: - "Kad ja viknem sa Big Bena "živjela Engleska" odzvanja još petnaest minuta!" Francuz: - "Kad ja viknem sa Eiffelovog tornja "živjela Francuska" odzvanja još pola sata!" Sluša ih Crnogorac, pogladi brk pa će: - "Kad se ja popnem na brdo i viknem "ljudi ajmo radit" još mjesec dana odzvanja "ne seri Milutine,ne seri!"
|
|
| |
Munja9186 | Datum: Četvrtak, 08.10.2020, 11:36 | Poruka broj: # 426 |
Status:
| Dovikuju se Mujo i Fata preko brda: - Fatooo, šta ti misliš o Obami i Putinu? - Ma jebe mi se... - I meni, zato te i zovem
|
|
| |
cipiripi0735 | Datum: Utorak, 13.10.2020, 14:28 | Poruka broj: # 427 |
Poruka: 5
Status:
| Uleti žena sva izvan sebe u policijsku postaju: - Moj muž je nestao prošle noći! -Učinit ćemo sve da ga nađemo. Budite ljubazni i dajte nam njegov opis. - Pa, visok je oko metar i šezdeset, kratkovidan, ćelav, nemarno odjeven i piskutav glas... Odjednom žena zastane i zamisli se. - Oh, nije ni važno! - odmahne rukom i izađe iz postaje.
|
|
| |
cipiripi0735 | Datum: Četvrtak, 15.10.2020, 07:30 | Poruka broj: # 428 |
Poruka: 5
Status:
| Posle mesec dana kome, budi se Mujo i vidi Fatu svu uplakanu kako sedi pored kreveta. - Fato, dođi bliže da ti nešto kažem. Fata, sva sretna: - Šta je, Mujo dragi? - Sećaš li se kad sam ono izgubio pos’o i svi mi se smejali, a jedina si ti bila uz mene? - Sećam se. - A sećaš li se kad sam krenuo u privatni biznis i propao, ti si opet bila uz mene? - Sećam se. - A sećaš li se kad sam im’o sudar i ti 10 dana nisi išla kući iz bolnice, nego si sve bila uz mene? - Sećam se. - A sećaš li se kad su me ono ranili, i tada si bila uz mene? - Sećam se. - I sad si opet, posle ove nesreće, bila uz mene? - Naravno. - I znaš Fato šta sam ja skont’o? - Šta ljubavi? - Fato, ti si meni baksuz!
|
|
| |
duro | Datum: Nedjelja, 08.11.2020, 19:05 | Poruka broj: # 429 |
Poruka: 441
Status:
| HAHAHAHA dobar HAHAHHA
|
|
| |
duro | Datum: Srijeda, 11.11.2020, 16:46 | Poruka broj: # 430 |
Status:
| Ozenio sa neki momak i ne imajuci para da ode na medeni mesec odluce da prvu bracnu noc provedu kod mladozenje sa njegovim roditeljima. Sutra ujutro mali mu brat posao u skolu i pita mamu: - "Mama jesu li mladenci ustali?" - "Nisu", odgovori ona. - "Ja mislim da su oni...", a majka ga prekide i rece: - "Bezi u skoli i nije vazno sta ti mislis." Dodje mali iz skole i ponovo pita majku jesu li ustali. - "Nisu jos", odgovori majka. - "Ja misli da su oni...", ali majka ga opet prekide recima: - "Nemas ti sta da mislis nego idi i igraj se." Tako pred vece mali opet pita majku da li su mladeci ustali a ona opet da nisu. - "Ja mislim...", poce mali a majka ce kao iz topa: - "Pa dobro sta ti oni smetaju tek su se uzeli i neka spavaju i nema veze sta ti mislis ali reci mi vec jednom sta mislis kad si toliko navalio." - "Pa mama sinoc me je brat pitao da mu dam vezelin ali sam mu greskom da lepilo za maketu aviona koji pravim."
|
|
| |
duro | Datum: Srijeda, 11.11.2020, 16:49 | Poruka broj: # 431 |
Status:
| - Kako pretvoriti gusku u zmiju?
- Oženiš ju.
|
|
| |
duro | Datum: Srijeda, 11.11.2020, 16:50 | Poruka broj: # 432 |
Status:
| kritikuje zena muza kako previse pije pivo i da previse novaca baca na to... onda on pronadje racun od sminke koju si je ona kupila od preko 100eura pokaze joj i pita: - "A sta je ovo???" - "Pa dobro dragi, ja sminku kupujem da izgledam ljepse za tebe... brani se ona." - "Pa draga i ja pijem pivo da izgledas ljepse za mene..."
|
|
| |
duro | Datum: Srijeda, 11.11.2020, 16:50 | Poruka broj: # 433 |
Status:
| Vidi policajac plavusu kako vozi rikverc uz neki sokak zaustavi je i pita: - "Gospodjo zasto vozite u natrag???" - "Pa cula sam da se gore nemam gdje okrenut!!" Ok pusti je policajac da vozi dalje... kad nakon pola sata vraca se plavusa niz sokak i opet u rikverc, otvori prozor i kaze policajcu: - "Ipak se ima gdje okrenut!!!"
|
|
| |
duro | Datum: Četvrtak, 12.11.2020, 11:02 | Poruka broj: # 434 |
Status:
| Kresu se Crnogorac i Crnogorka i u neko doba pita Crnogorac: Mici jadna, zasto ne vices kada se kresemo?! Jado, jel si uso? Pa jesam. Jooooj, onda!
|
|
| |
duro | Datum: Četvrtak, 12.11.2020, 11:04 | Poruka broj: # 435 |
Status:
| Pali Mujo auto: Prvi put-neće Drugi put-neće Treći put-izprve
|
|
| |
duro | Datum: Četvrtak, 12.11.2020, 11:06 | Poruka broj: # 436 |
Status:
| Pričaju Englez, Francuz i Bosanac o svojim najvećim blamovima. -> Kaže Englez: Sedim ja sam u kafani, pijem tu sve vreme, a kad sam pošao kući, ja za novčanik da platim i vidim, zaboravio novčanik, kakav blam! -> Kaže Francuz: Nije to ništa, ja u wc-u, serem, obavim radnju i posegnem za toalet papirom, kad nema papira. Kakav blam! -> Tek će Bosanac: Za vreme Drugog svetskog rata Nemci iskopali rake pa maljem po glavi i u raku. Ide tako red, dolazi red na mene, oni udare jedanput, ja ništa, oni udare drugi put, ja ništa, oni treći put, ja opet ništa, a mene blam, ljudi čekaju!
|
|
| |
duro | Datum: Petak, 13.11.2020, 13:08 | Poruka broj: # 437 |
Status:
| Dečko priznao devojci da je voli, a ona će njemu: • Čuj, imaš li dva Mercedesa? • Nemam! • A kuću na dva sprata? • Nemam! • Onda neće biti ničeg među nama! Zabrinut, dečko ode kod svog oca da se posavetuje šta da radi. Otac će: • Sine, ako je zaista voliš onda prodaj Lamborginija i Ferarija i kupi ta dva Mercedesa, ali da rušimo četiri sprata od kuće zaista je čista besmislica!
Pročitajte još na strani: http://www.vicevi-dana.com/
|
|
| |
duro | Datum: Petak, 13.11.2020, 13:08 | Poruka broj: # 438 |
Status:
| Voze se tri Bosanca na motoru i zaustavi ih policija. - Ljudi moji, gde ste vi videli da se voze troje ljudi na motoru? Okrene se jedan od Bosanaca i kaže: - Auuu, ispo nam Ibro!
|
|
| |
duro | Datum: Petak, 13.11.2020, 13:11 | Poruka broj: # 439 |
Status:
| Zet zabrinuto pita doktora za zdravlje svoje punice: - "Šta joj je, doktore?" - "Ono najgore..." - "Pa recite mi ..." - "Nije joj ništa!"
|
|
| |
duro | Datum: Petak, 13.11.2020, 13:14 | Poruka broj: # 440 |
Status:
| Ljuta žena na muža, kaže mu: - Odsad ćeš sve da plaćaš: ručak 1o eura, pranje veša 1o eura, peglanje 1o eura… Kaže muž: - Draga ja bih da vodimo ljubav. - E to će da te košta 1oo eura. - Nemam ja toliko, imam samo 5o, znači ništa od toga i okrenu se da spava. Kad čuje da nešto šuška. Okrene se, žena nešto kopa po tašni. - Šta tražiš duso? - A tražim 5o eura da ti pozajmim, crko dabogda
|
|
| |