Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
SPORT NEWS
lunapikilexDatum: Petak, 08.01.2021, 16:44 | Poruka broj: # 161

Poruka: 735
Status:

Ogroman broj zaraženih u Aston Villi. Klub je zatvorio trening-centar

ASTON VILLA zatvorila je danas svoj trening-centar u Bodymoor Heathu zbog velikog broja zaraženih igrača i članova osoblja.

Klub iz Birminghama je već u ponedjeljak nakon prvog tjednog testiranja imao veliki broj zaraženih, a brojka se povećala nakon što su danas došli nalazi novog testiranja. Zbog toga je otkazan današnji trening uoči sutrašnje utakmice 3. kola FA kupa protiv Liverpoola.

Aston Villa nije objavila koliko je zaraženih i o kojim je igračima riječ i još se ne zna hoće li se igrati sutrašnja utakmica. Nijedan klub neće biti automatski diskvalificiran zbog nedovoljnog broja igrača, ali je Engleski savez poručio klubovima da moraju igrati ako imaju barem 14 zdravih igrača u klubu, uključujući i juniore. Tako se želi spriječiti odgađanje utakmica i pretrpavanje ionako pretrpanog kalendara.

Ovaj slučaj pojavio se tri dana nakon što je Premier liga objavila da ima 40 zaraženih nogometaša, što je rekord od kad je izbila pandemija, zbog čega su već bile odgođene dvije utakmice prvenstva.

U subotu su u 3. kolu FA kupa trebali igrati Southampton i Shrewsbury, ali je ta utakmica otkazana jer trećeligaš jednostavno nema dovoljan broj igrača koji nemaju koronavirus. Iz istog razloga je skoro otkazana i subotnja kup utakmica između Derbyja i Chorleya, ali je Derby ipak odlučio poslati momčad sastavljenu od U-23 i U-18 igrača.
lunapikilexDatum: Petak, 08.01.2021, 16:45 | Poruka broj: # 162

Poruka: 735
Status:

Man. United dao 25 mil. € za igrača koji u karijeri ima 59 minuta seniorskog nogometa

MANCHESTER UNITED je potvrdio dovođenje 18-godišnjeg Amada Dialloa iz Atalante.

Ofenzivac iz Obale Bjelokosti Engleze će koštati 25 milijuna eura uz 15 milijuna eura potencijalnih bonusa.

U seniorskoj karijeri odigrao je četiri utakmice Serie A i zabio jedan gol. Prošle sezone nastupio je triput za Atalantu, ove sezone jednom.

Diallo je pored toga odigrao i 22 minute u Ligi prvaka ove sezone protiv Midtjyllanda. Ukupno iza sebe ima 59 minuta seniorskog nogometa.

Prema dostupnim informacijama riječ je o krilnom igraču koji može igrati na poziciji "mezzale". Talijani pišu da je Diallo dinamičan i brz igrač sa sjajnom tehnikom i dobrim pregledom igre. Posebno hvale njegovu sposobnost pokrivanja više pozicija na terenu.
lunapikilexDatum: Petak, 08.01.2021, 16:46 | Poruka broj: # 163

Poruka: 735
Status:

Lasse Schöne raskinuo ugovor s klubom nakon godinu i pol dana

DANSKI VEZNJAK Lasse Schöne raskinuo je, prema talijanskim medijima, ugovor s Genovom nakon što je na sjeveru Italije proveo godinu i pol dana.

Schöne je u Genou stigao iz Ajaxa u ljeto 2019. godine za 1.5 milijuna eura. Nakon solidne prve sezone u kojoj je bio dio početnog sastava, u novoj sezoni nije ni prijavljen za nastupe u Seriji A. Nakon neuspjelog sastanka i pokušaja dogovora s trenerom Davidom Ballardinijem, odlučio je raskinuti ugovor i sada je slobodan igrač.

Za seniorsku reprezentaciju Danske zaigrao je 50 puta, a na posljednjem Svjetskom prvenstvu promašio je penal u raspucavanju protiv Hrvatske kada mu je udarac sjajno obranio Danijel Subašić.
lunapikilexDatum: Petak, 08.01.2021, 16:47 | Poruka broj: # 164

Poruka: 735
Status:

Šest dana do rukometnog SP-a kaos u skupini: Dvije ekipe otpadaju zbog korone?

SAMO šest dana prije početka SP-a u rukometu u Egiptu događa se kaos u rasporedu jer čak dvije reprezentacije iz iste skupine možda neće nastupiti na natjecanju.

Švedska i Češka, reprezentacije koje su smještene u skupinu G turnira u Egiptu, možda neće nastupiti zbog koronavirusa.

Dok su Hrvatska i Španjolska, obje reprezentacije koje su se izravno plasirale na idući Euro, u Poreču prije dva dana igrale prijateljsku utakmicu, ostatak Starog kontinenta je igrao kvalifikacijske utakmice. Dva su susreta odgođena zbog pozitivnih testova.

Šveđani i Česi vise zbog korone
Dvoboj između Švedske i Crne Gore je odgođen zbog toga što je švedski reprezentativac Anton Lindskog bio pozitivan na koronu, pa su Skandinavci smješteni u petodnevnu karantenu. Nakon pet dana Šveđani će se morati ponovno testirati, a o rezultatima tih testova ovisi hoće li nastupiti u Egiptu.

Druga reprezentacija kojoj puno više visi nastup na SP-u je Češka. Njen dvoboj u kvalifikacijama za Euro protiv Farskih Otoka je također odgođen zbog zaraze u momčadi.

Makedonci čekaju kao prva rezerva
Naime, na posljednjem testiranju češke reprezentacije pokazalo se da je čak osam igrača pozitivno na covid-19, kao i izbornički tandem Kubeš - Filip.

Čekaju se novi testovi i pozivanje novih igrača, ali izvjesno je da Česi na kraju neće otići u Egipat.

Makedonci čekaju testove Šveđana i Čeha jer u slučaju da bilo koja od 32 reprezentacije otpadne, oni ulaze na turnir kao prva rezerva.

Podsjetimo, SP u Egiptu igrat će se od 13. do 31. siječnja 2021., a Hrvatska je smještena u skupinu C gdje će joj protivnici u prvom krugu biti Katar, Japan i Angola.
lunapikilexDatum: Petak, 08.01.2021, 16:48 | Poruka broj: # 165

Poruka: 735
Status:

Beckham otpustio trenera Inter Miamija. Dovodi legendu Manchester Uniteda

AMERIČKI nogometni prvoligaš Inter Miami, čiji je većinski vlasnik David Beckham, uručio je otkaz urugvajskom stručnjaku Diegu Alonsu (45).

Miami je u svojoj prvoj MLS sezoni završio na 10. mjestu Istočne konferencije i nije se uspio plasirati u prvo kolo doigravanja.

"Bila je ovo teška godina i vrlo teška odluka za sve, ali vjerujemo da je to pravi korak za klub. Naša očekivanja su velika", kazao je Jorge Mas, jedan od suvlasnika.

Britanski mediji nagađaju kako je najveći kandidat za upražnjeno mjesto na klupi izbornik engleske ženske reprezentacije Phil Neville.

Bivši Beckhamov suigrač već je najavio kako će napustiti klubu engleske vrste kada mu u srpnju završi ugovor.
lunapikilexDatum: Petak, 08.01.2021, 16:50 | Poruka broj: # 166

Poruka: 735
Status:

Nekad su harali Europom, a onda su propali.

SCHALKE 04, nekad veliki klub iz Gelsenkirchena, proživljava najteže dane u svojoj povijesti. Slavni njemački klub za pobjedu u Bundesligi ne zna već 30 utakmica, a rušeći negativne rekorde njemačkog nogometa momčad je samo ove sezone promijenila već četiri trenera.

Povijesna kriza Schalkea bila nam je inspiracija za kviz petkom koji ćemo posvetiti klubovima koji su nekad bili na europskom vrhu, a danas se koprcaju u prosječnosti ili su posve nestali.
lunapikilexDatum: Petak, 08.01.2021, 16:52 | Poruka broj: # 167

Poruka: 735
Status:

Otkrili zašto Federer neće igrati u Australiji: Mirka je rekla - 'ne'

Već je poznato da će Roger Federer (39) propustiti prvi Australian Open u karijeri, a prvo se pretpostavljalo da nije imao dovoljno vremena za hvatanje forme nakon dvije artroskopije koljena.

No, Brazilac André Sá, direktor odnosa s igračima Australske teniske federacije u intervjuu za Ace Bandsports otkrio je u da je glavni razlog Federerova otkazivanja Australian Opena strogo pravilo karantene za obitelj sportaša.

- Glavni razlog bila je karantena. Razgovarao sam s njim prije mjesec dana i imao je dvije mogućnosti. Mogao je doći s cijelom obitelji i staviti ga u karantenu. Problem je što Mirka i njihova djeca ne bi mogla napustiti sobu. Morali bi ostati 14 dana u sobi. Iznimka je samo za igrače. Mogao bi izaći, trenirati i vratiti se, ali obitelj ne bi mogla. Mirka nije odobrila tu ideju - rekao je pa objasnio drugu opciju koju Federer nije prihvatio.

- Druga opcija bila bi da dođe sam. Samo bi bio najmanje pet tjedana odvojen od obitelji i djece. A onda je rekao, "Čovječe, 39 godina, četvero djece, 20 Grand Slamova. Nemam više vremena da sam toliko dugo odvojen od obitelji", prenio je Brazilac Rogerove riječi.

Zbog pandemije uzrokovane korona virusom i protokola kojeg se igrači trebaju pridržavati glavni ždrijeb turnira pomaknut je za tri tjedna kasnije, nego što inače počinje - 8. veljače.

Za one koji još to ne znaju, kvalifikacije za uvodni Grand slam sezone po prvi put u povijesti igrat će se izvan kontinentna - u Abu Dhabiju, a počinju 10. siječnja odmah po završetku uvodnog WTA turnira sezone.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 14:41 | Poruka broj: # 168

Poruka: 735
Status:

Juventus platio 10 milijuna eura za klinca koji obožava Luku Modrića

MLADI talijanski ofenzivni veznjak Nicolo Rovella na ljeto će karijeru nastaviti u Juventusu, koji je dogovorio njegov transfer iz Genoe, javlja Sky Sport Italia.

Juventus će za njega platiti 10 milijuna eura, a u Genou će poslati i mlade igrače Eliu Petrellija te Manola Portanovu.

Rovella će do kraja ove sezone ostati na posudbi u Genoi. U razgovoru za SportWeek govorio je o tome, ali je i otkrio svijetu da mu je nogometni idol Luka Modrić.

"Moja budućnost je zasad u Genoi jer još moram napredovati. Želim igrati redovito za Genou i završiti tu sezonu u kojoj još mogu raditi pogreške, a ispravljati ih mogu samo igranjem", rekao je 10-godišnji Rovella, a zatim se osvrnuo na najbolje veznjake svijeta te govorio o Modriću.

"Uvijek imaš dojam da će se nešto dogoditi kad on ima loptu. Po meni, najbolja tri svjetska veznjaka su on, Thiago Alcantara i Nicolo Barella", rekao je Rovella.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 14:41 | Poruka broj: # 169

Poruka: 735
Status:

Stravičan pad američkog skijaša, pao je na glavu i odmah izgubio svijest

U ŠVICARSKOM Adelbodenu vozi se drugi veleslalom u dva dana, no već neko vrijeme utrka je pauzirana zbog stravičnog pada američkog skijaša Tommyja Forda.

Amerikanac je krenuo kao četvrti, nije imao veliki zaostatak, ušao je u zadnji dio staze, a onda izgubio kontrolu i svom silinom pao na glavu te se zabio u zaštitnu ogradu.

Čini se kako je Ford kod pada odmah izgubio svijest, a za sada nema informacija o njegovom zdravstvenom stanju. Odmah nakon Forda je startao najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić.

Forda je nakon više od 20 minuta pružanja pomoći helikopter odvezao u bolnicu.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 14:42 | Poruka broj: # 170

Poruka: 735
Status:

BORUSSIA M. - BAYERN 3:2 Bayern ispustio dva gola prednosti

BORUSSIA iz Mönchengladbacha pobijedila je Bayern 3:2 u derbiju 15. kola Bundeslige iako je nakon 26 minuta gubila 2:0.

Bayern je poveo golom Lewandowskog, koji je u 20. minuti realizirao penal, a samo šest minuta kasnije Goretzka je na asistenciju Sanea povisio na 2:0.

No domaćini su igrali vrlo dobro i do poluvremena su uspjeli izjednačiti jer su Lars Stindl i Jonas Hofmann kaznili visoko postavljenu obranu gostiju. Stindl je prvo u 36. minuti fantastičnom loptom našao Hofmanna za 1:2, a u posljednjim trenucima prvog poluvremena još je boljom loptom proigrao istog igrača, koji se prošetao do Neuera i zabio za 2:2.

Domaćini su u istom tonu nastavili i na početku drugog poluvremena. U 49. minuti Hofmann je lijepo našao Neuhausa, koji odličnim udarcem pogađa rašlje za 3:2. Bayern je do kraja stiskao i tražio izjednačenje, ali su domaćini izdržali i došli do prve prvenstvene pobjede od kraja studenog.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 14:43 | Poruka broj: # 171

Poruka: 735
Status:

Manchester United prekrižio dvojicu igrača

MENADŽER engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer prekrižio je argentinskog vratara Sergia Romera (33) i njegovog sunarodnjaka braniča Marcosa Roja (30) i obojica mogu u siječnju napustiti Old Trafford.

Solskjaer je engleskim novinarima izjavio kako argentinskom dvojcu neće biti produljeni ugovori nakon kraja sezone. "Obojica mogu potražiti nove klubove," dodao je norveški stručnjak.

Rojo se trenutačno nalazi u domovini, dok se Romero vratio prije nekoliko dana.

Rojo je stigao na Old Trafford 2014. iz Sportinga za 20 milijuna eura i u dresu Crvenih vragova je upisao 122 nastupa i postigao dva gola. Posljednju sezonu je proveo na posudbi u redovima argentinskog prvoligaša Estudiantesa.

Romero je stigao 2015. iz Sampdorije, a na vratima Uniteda je upisao 61 nastup.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 14:43 | Poruka broj: # 172

Poruka: 735
Status:

Marca: PSG se mora riješiti jedne od svoje dvije zvijezde

VELIKA kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa jako je pogodila svjetske klubove, pa čak i one najbogatije.

Barcelona minus broji u stotinama milijuna eura, Arsenal je zatražio kredit od britanske vlade, a čak je i prebogati PSG primoran na određene rezove.

Francuski prvak je donedavno inzistirao da svoje najveće zvijezde Kyliana Mbappea i Neymara zadrži što je dulje moguće te im je pripremao nove ugovore budući da im aktualni istječu 2022. godine. No kako se kriza otegnula i nema naznaka da će se nogomet tako skoro vratiti u normalu, PSG je primoran promijeniti prioritete.

Marca je danas objavila da će PSG moći samo jednoj od svojih glavnih zvijezda ponuditi bogati ugovor i da će to biti Neymar. Brazilac je prije dvije godine bio na odlasku iz kluba, ali je na kraju ipak ostao. Spominjao se njegov odlazak i prošlog ljeta, ali se Neymar konačno smirio i indirektno poručio klubu da želi ostati. Ne zna se koliku plaću mu je PSG spreman ponuditi, odnosno može li ga i dalje plaćati 40 milijuna eura po sezoni, ali postoji dobra volja s obje strane da se postigne dogovor.

PSG pušta Mbappea
Marca tvrdi, pozivajući se na izvore iz Francuske, da je PSG odustao od nagovaranja Kyliana Mbappea da produlji ugovor. Mladi napadač je velika Realova želja i u Parizu su svjesni da je ovo ljeto posljednja šansa da za njega dobiju neki ozbiljan novac pa će ga pustiti.

Osim toga, dolaskom Mauricija Pochettina povećala se šansa da na ljeto u PSG možda dođe Lionel Messi. Ta argentinska veza mogla biti ključna u pokušaju šeika da nagovore Argentinca da dođe u Pariz, a novi trener bi bio jako zadovoljan kad bi Messi stigao na Park prinčeva. Puno je realniji dolazak Delea Allija koji je u nemilosti kod Josea Mourinha, a Pochettinu je engleski reprezentativac bio jedan od glavnih igrača u Spursima.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 14:43 | Poruka broj: # 173

Poruka: 735
Status:

Fifa na Svjetskom klupskom prvenstvu uvodi novo pravilo

MEĐUNARODNA nogometna federacija (FIFA) je potvrdila kako će na skorašnjem Svjetskom klupskom prvenstvu testirati zamjenu igrača zbog sumnje u potres mozga.

Svjetsko klupsko prvenstvo, koje će se održati od 1. do 11. veljače u Kataru, bit će prvo međunarodno natjecanje na kojem će se testirati takve zamjene igrača.

Svaka momčad će moći koristiti jednu takvu zamjenu po utakmici. Igrač koji bude zamijenjen više neće moći igrati u tom susretu, a to neće utjecati na broj od pet drugih zamjena. Kako bi se izbjegla "krađa vremena", svaka momčad imat će samo tri prilike za pet zamjena, a zamjene se mogu izvršiti i na poluvremenu.

FIFA je objasnila kako ovim potezom želi smanjiti pritisak na zdravstvene službe zbog brzih procjena ozljeda glave.

Međunarodni odbor za nogometna pravila (IFAB) odobrio je ovaj test u prosincu prošle godine.

"Protokoli za zamjene igrača s potresom mozga odobreni su s ciljem slanja snažne poruke da, ako postoji bilo kakva sumnja, igrač treba biti povučen s terena. Ovo je odobreno i kako bi se spriječilo da igrači zarade novi potres mozga tijekom susreta jer višestruki incidenti s ozljedom glave mogu imati vrlo ozbiljne posljedice te kako bi se smanjio pritisak na medicinsko osoblje radi brze procjene", poručili su iz krovne nogometne organizacije.

Ranije je odlučeno da će se takva promjena uvesti u Premierligi.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 14:50 | Poruka broj: # 174

Poruka: 735
Status:

Kaos u Engleskoj: Više od 100 pozitivnih nogometaša na koronavirus

EFL nije imenovao klubove ili igrače koji su bili pozitivni na novi koronavirus.

Vodstvo English Football League (EFL), koje upravlja s tri lige ispod Premiershipa (Championship, League One, League Two) objavilo je u petak kako je 112 osoba pozitivnih na koronavirus u posljednjem krugu testiranja.

EFL nije imenovao klubove ili igrače koji su bili pozitivni na novi koronavirus, tek kako će zaražene osobe provesti 10 dana u samoizolaciji.

"Tijekom posljednjeg kruga je testirano 3.507 igrača i klupskog osoblja iz 66 EFL klubova, a 112 pojedinaca je pozitivno", objavio je EFL u izjavi.

"Ovi rezultati odražavaju brzinu širenja virusa usred pojave nove varijante COVID-19, ali niski zabilježeni brojevi u većini klubova znače da smo i dalje sigurni da naši protokoli i dalje ublažavaju širenje zaraze kako je predviđeno."

Kao što je najavljeno ranije ovog tjedna, EFL i Udruga profesionalnih nogometaša (PFA) od ponedjeljka 11. siječnja uvest će testiranje COVID-19 dva puta tjedno za 72 kluba.

Ujedinjeno Kraljevstvo zabilježilo je više od 2,8 milijuna potvrđenih slučajeva COVID-19 i više od 78.000 smrtnih slučajeva.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 14:50 | Poruka broj: # 175

Poruka: 735
Status:

Ajax iskrcao bogatstvo: Doveli najskupljeg nogometaša u svojoj povijesti

Inače je Ajax taj koji jeftino dovodi ili proizvede pa skupo prodaje, no ovoga puta su se Kopljanici odlučili za skupu kupovinu.

Nizozemski nogometni velikan Ajax angažirao je bjelokošćanskog napadača Sebastiana Hallera (26), dosadašnjeg člana West Ham Uniteda, potpisavši s njim ugovor na četiri i pol godine.

Ajax je za Hallera platio odštetu od 22.5 milijuna eura što je novi klupski rekord.

Haller se tako vratio u Nizozemsku gdje je igrao za Utrecht od 2014. do 2017. godine kada ga je trenirao sadašnji trener Ajaxa Erik ten Hag.

Nakon Utrechta Haller je nastupao za Eintracht iz Frankfurta iz kojega je 2019. prešao u West Ham.

Haller bi mogao debitirati za Ajax već u nedjelju u derbiju nizozemskog prvenstva protiv PSV-a.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 14:51 | Poruka broj: # 176

Poruka: 735
Status:

Inter dobiva novog vlasnika: Evo tko kupuje talijanskog diva i što navijači mogu očekivati

Inter Milan je na prodaju! Kako doznaje Corriere dello Sport, već postoji kupac.

Talijanski dnevnik piše da iako još uvijek ništa nije službeno, u financijskim krugovima kruže informacije da će Nerazzurre kupiti investicijski fond BC Partners, koji ima sjedište u Londonu i jedan je od najvećih u Europi. Upravlja imovinom vrijednom 23 milijarde eura.

Predsjednik i većinski vlasnik Intera Steven Zhang prije nekoliko dana demantirao je da prodaje klub, međutim glasine su se u međuvremenu produbile, pa se pojavila i okvirna cifra. Navodno će se kretati između 400 i 500 milijuna eura.

Neki talijanski mediji pišu da je već održano nekoliko sastanaka u trokutu Zhang - BC Partners - LionRock fond, koji je manjinski vlasnik kluba.

Na posljednjem sastanku navodno je dogovorena okvirna cifra. BC Partners će osim isplate spomenutog iznosa preuzeti i dugove kluba koji se kreću između 350-400 milijuna eura.

U prošlosti je tvrtke držao u svom portfelju 5-7 godina. Kao i svi fondovi privatnog kapitala, ima interes preuzeti tvrtke s lošim rezultatima, reorganizirati ih, poboljšati njihov učinak, a zatim ih preprodati uz povrat od ulaganja od najmanje 10-15% godišnje.

To je ekvivalentno barem udvostručenju njegove vrijednosti za pet godina. Ako ne može ispuniti ove uvjete, ulaganje se smatra neuspješnim. E, sad, pitanje je što će to značiti za Inter? Klub ne mora biti rezultatski uspješan da bi donio zaradu. Slučaj Arsenala i još nekih klubova to jasno govori.

Dosadašnja iskustva govore da investicijski fondovi nisu baš prerastrošni, da dobro paze na što i koliko troše. Drugim riječima rečeno, ne mora nužno značiti da će Inter bjesomučno ulagati u pojačanja, dapače. Fondu je najvažnije da zaradi, a ako se poklope i rezultati, tim bolje, ali nije nužno da se to dogodi.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 21:06 | Poruka broj: # 177

Poruka: 735
Status:

Fenomenalni Stoch nastavlja pobjeđivati

POBJEDNIK Novogodišnje turneje u skijaškim skokovima Poljak Kamil Stoch slavio je i na skakaonici u njemačkom Titisee-Neustadtu.

Stoch je do pobjede došao masivnim skokom od 144 metra u drugoj seriji, što mu je bilo dovoljno za pobjedu ispred vodećeg u ukupnom poretku Svjetskog kupa Norvežanina Halvora Egnera Graneruda i sunarodnjaka Piotra Zyle.

Bila je to Stochova treća pobjeda zaredom, ali je tek treći u ukupnom poretku sa 608 bodova. Vode Granerud (848) i Nijemac Markus Eisenbichler (634).
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 21:07 | Poruka broj: # 178

Poruka: 735
Status:

Sevilla hat-trickom sjajnog Marokanca pobijedila Real Sociedad

U 19. KOLU španjolske Primere Sevilla je u subotu na domaćem terenu svladala Real Sociedad 3:2, a junak susreta bio je marokanski napadač Youssef En-Nesyri, koji je postigao sva tri pogotka za domaćine (4, 7, 46).

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić igrao je do 85. minute za Sevillu, a u 21. se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom bio neprecizan.

Real Sociedad je do prvog pogotka došao zahvaljujući autogolu Sevillinog braniča Diega Carlosa (5), a drugi pogodak zabio je Alexander Isak (14).

Utakmica između Atletico Madrida i Athletic Bilbaa, koja je u subotu trebala biti odigrana na madridskom stadionu Metropolitano, odgođena je jer nogometaši iz Baskije nisu mogli sletjeti u španjolsku prijestolnicu zbog snježnog nevremena.

U subotu se još sastaju Granada - Barcelona te Osasuna - Real Madrid.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 21:07 | Poruka broj: # 179

Poruka: 735
Status:

Schalke pobijedio nakon 30 utakmica i 357 dana. S 4:0 srušio je Hoffenheim

SCHALKE je pobijedio Hoffenheim u utakmici 15. kola Bundeslige s visokih 4:0 te tako došao do prve pobjede nakon 30 utakmica i 357 dana.

Posljednju pobjedu ostvario je 17. siječnja prošle godine protiv Borussije Mönchengladbach, 2:0. Sada je dočekao i novu.

Junaci veličanstvenog trijumfa su 19-godišnji Amerikanac Matthew Hoppe, strijelac hat-tricka, i čovjek koji mu je namjestio sva tri pogotka Amine Harit. Marokanac se na kraju i sam upisao u strijelce i tako okrunio daleko najbolju partiju kraljevsko plavih ove sezone.

Zanimljivo je da su domaći igrači pet puta pucali u okvir gola pa je jasno da su bili gotovo pa savršeni u realizaciji.
lunapikilexDatum: Subota, 09.01.2021, 21:08 | Poruka broj: # 180

Poruka: 735
Status:

Engleski mediji: City bi besplatno mogao ostati bez najboljeg strijelca u povijesti

MAURICIO POCHETTINO traži igrače kojima bi pojačao PSG nakon preuzimanja, a najveće ime koje se povezuje s pariškim klubom svakako je Lionel Messi.

U priči je međutim i još jedan Argentinac. Riječ je o Sergiu Agueru, napadaču Manchester Cityja. Tako tvrdi nogometni menadžer Bruno Satin, koji je to izjavio u programu uživo na programu Canal +.

Za sada se čini kako neće dobiti novi ugovor od Cityja pa bi ga PSG, ako zbilja bude tako, mogao dovesti kao potpuno besplatnog igrača.
Search:
Top 30 Forumasa