Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
SPORT NEWS
lunapikilexDatum: Nedjelja, 10.01.2021, 00:52 | Poruka broj: # 181

Poruka: 735
Status:

Lyon zadržao prvo mjesto Ligue 1. Kovačev Monaco i PSG uvjerljivo slavili

DANAS je odigrano deset utakmica 19. kola francuske Ligue 1. Najuvjerljivije pobjede upisali su Monaco i PSG, obje momčadi slavile su po 3:0.

Momčad Nike Kovača pobijedila je Angers na domaćem terenu dok je PSG na Parku Prinčeva bio bolji od Stade Brestoisa u debiju Mauricija Pochettina na klupi.

Lyon je s 2:2 remizirao kod Stade Rennaisa i zadržao vrh prvenstvene ljestvice dok je Lille pobijedio Nimes na gostovanju s minimalnih 1:0.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 10.01.2021, 00:52 | Poruka broj: # 182

Poruka: 735
Status:

OSASUNA - REAL 0:0 Kiks Reala na teškom terenu. Propustio je preuzeti vrh lige

REAL MADRID remizirao je na gostovanju kod Osasuna u utakmici 18. kola španjolske La Lige. Dugo se mučio i pokušavao slomiti obranu domaće momčadi, ali nije uspio.

Momčad Zinedinea Zidanea borila se svih 90 minuta s igračima Osasune i sa smrznutim i snijegom oštećenim travnjakom, ali na kraju nije uspjela doći do pobjede protiv Osasune koja je izdržala i obranila se.

Raspored na prvenstvenoj ljestvici je sada takav da je Atletico prvi s 38 bodova, jednim više od Real Madrida, ali i s čak tri utakmice više. Treća je Barcelona s 34 boda.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 10.01.2021, 00:52 | Poruka broj: # 183

Poruka: 735
Status:

MILAN - TORINO 2:0 Nova pobjeda Milana za ostanak na vrhu Serie A

MILAN je s 2:0 pobijedio Torino u utakmici 17. kola talijanske Serie A te tako zadržao vrh tablice bez obzira na ishode utakmica koje se tek moraju odigrati.

Golove za Milan zabili su Rafael Leao u 25. minuti i Franck Kessie koji je u 36. minuti realizirao kazneni udarac te postavio konačni rezultat.

Momčad Stefana Piolija sada ima 40 bodova, a prvi pratitelj joj je Inter koji ima 36 bodova i utakmicu manje. Treća je Roma s 33 boda i također utakmicom manje.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 10.01.2021, 00:53 | Poruka broj: # 184

Poruka: 735
Status:

GRANADA - BARCELONA 0:4 Šou Griezmanna i Messija za novu pobjedu Barcelone

BARCELONA je u 18. kola španjolske La Lige slavila protiv Granade na gostovanju. Katalonska momčad upisala je visoku pobjedu 4:0.

Golove su zabijali Antoine Griezmann i Lionel Messi, svatko po dva, a Griezmann je upisao i jednu asistenciju u svojoj ponajboljoj utakmici sezone.

Barcelona je sada treća na prvenstvenoj ljestvici s 34 boda, četiri manje od vodećeg Atletico Madrida, a drugi je Real Madrid s 36 bodova. Granada je sedma s 24 boda.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 10.01.2021, 00:53 | Poruka broj: # 185

Poruka: 735
Status:

Sancho i Haland srušili RB Leipzig i vratili Borussiju u utrku za naslov

BORUSSIA Dortmund pobijedila je na gostovanju kod RB Leipziga 3:1 u utakmici 16. kola njemačke Bundeslige.

Najbolji na terenu bili su Jadon Sancho i Erling Braut Haland koji su zabili jedan odnosno dva gola i prelomili utakmicu u korist gostiju. Jedini gol za Leipzig zabio je Alexander Sorloth.

Ovom pobjedom Borussia se popela na bundesligaškoj ljestvici i sada je četvrta s 28 bodova. Prvi je Bayern s 33 boda, drugi RB Leipzig s 31 bodom, a treći Bayer Leverkusen s 29 bodova.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 10.01.2021, 00:54 | Poruka broj: # 186

Poruka: 735
Status:

Arsenal se jedva provukao protiv Newcastlea u trećem kolu FA kupa

BRANITELJ naslova FA kupa Arsenal probio se u 4. kolo tek nakon produžetaka (2:0) u dvoboju s Newcastleom na Emiratesu.

Regularni dio završio je bez pogodaka, a Topnici su tek u 109. minuti probili obranu Svraka. Strijelac je bio 20-godišnji Emile Smith-Rowe. U 117. minuti Aubameyang je potvrdio prolaz Arsenala.

Londonska momčad sada je u nizu od četiri pobjede u svim natjecanjima.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 10.01.2021, 00:54 | Poruka broj: # 187

Poruka: 735
Status:

Nova senzacija srpskih rukometaša. Imali veliku prednost u Francuskoj i uzeli bod

RUKOMETAŠI Srbije su nakon pobjede u prvom dvoboju kvalifikacija za Euro 2022. protiv Francuske u uzvratu napravili novo veliko iznenađenje. Utakmica drugog kola kvalifikacija završila je 26:26, s tim da moramo naglasiti kako su gosti bili bliži pobjedi.

Srbija je na poluvremenu imala prednost od tri pogotka razlike, bilo je 15:12, a igrači španjolskog trenera i novog izbornika Srbije Tonija Gerone pokazali su dopadljiv, efikasan i kvalitetan rukomet.

U samoj završnici Srbi su imali nekoliko prilika za pobjedu, ali do pobjede vrijednog gola ipak nisu došli.

Ipak, pobjeda i remi protiv najmoćnije rukometne sile u proteklih 15 godina jasan su znak da se srpski rukomet ponovno diže.

Iz svake skupine na Euro idu po dvije najbolje ekipe plus četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 10.01.2021, 14:27 | Poruka broj: # 188

Poruka: 735
Status:

Romano: Atletico je ekspresno dogovorio zamjenu za Diega Costu. Uskoro potpisuje

LYON je jutros potvrdio da s Atletico Madridom pregovara oko prodaje napadača Mousse Dembelea kojeg već godinu dana lovi pola Europe.

Atleticu treba zamjena za Diega Costu, koji je prošlog mjeseca napustio klub, a Simeoneu se sviđa ideja partnerstva Dembelea i Suareza u napadu.

Fabrizio Romano javlja kako je dogovor postignut te će Dembele vrlo brzo odraditi liječnički pregled i potpisati za Atletico. Transfer bi trebao značiti posudbu s pravom otkupa ugovora.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 10.01.2021, 14:28 | Poruka broj: # 189

Poruka: 735
Status:

Mirror: Hit veznjak Premiershipa radije bi u Chelsea nego u United

POSLJEDNJIH nekoliko dana engleski mediji su puno pisali o interesu Manchester Uniteda za Declana Ricea iz West Hama, ali od posla izgleda neće biti ništa. Rice slovi za hit veznjaka Premiershipa i u ligi nema kluba koji ga ne bi volio dovesti.

Mirror danas javlja da je Rice svojim menadžerima potvrdio kako ga ne zanima transfer u United jer je sretan u Londonu. Od svih velikih engleskih klubova najradije bi prešao u Chelsea.

Rice je upravo dijete Bluesa, koje je 2013., tek kao 14-godišnjak moralo napustiti klub i preseliti se na drugu stranu Londona, u West Ham.

S West Hamom ima ugovor do ljeta 2024. i nema sumnje kako će se za transfer sa zapada na istok engleske metropole morati dogoditi posao iza kojeg će stajati velika svota novca.
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:08 | Poruka broj: # 190

Poruka: 735
Status:

Tsitsipas: Zabranio bih Nadalu nastup na Roland Garrosu

DOMINACIJA Rafaela Nadala na Roland Garrosu najveća je dominacija u tenisu i jedna od najvećih u sportu.

Španjolski tenisač na terenima u Parizu osvojio je 13 Grand Slam naslova, najviše od svih tenisača na nekom od najvećih turnira. Posebno impresivan bio je u posljednjem meču na tom turniru, kada je prošle godine u finalu deklasirao Novaka Đokovića.

Nadal je na Roland Garrosu izgubio samo dva meča - prvi od Robina Soderlinga 2009. godine, a drugi od Đokovića šest godina kasnije.

U karijeri je Nadal na zemlji izgubio samo 50 mečeva, a jedan od rijetkih koji su ga uspjeli pobijediti je Grk Stefanos Tsitsipas. Grčki tenisač je to uspio u polufinalu Madrida 2019. godine. Ovih dana Tsitsipas je odgovarao na pitanja fanova na društvenim mrežama, a najzanimljiviji odgovor dao je na pitanje što bi zabranio u tenisu.

"Zabranio bih Nadalu nastup na Roland Garrosu", odgovorio je Tsitsipas, šesti tenisač svijeta, svjestan koliko je teško Španjolca pobijediti u Parizu.
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:08 | Poruka broj: # 191

Poruka: 735
Status:

Marca: Đoković odbijanjem povlastica na Australian Openu razbjesnio organizatore

AUSTRALIAN OPEN ove godine ne igra se u tradicionalnom terminu u drugoj polovici siječnja, nego počinje 8. veljače, a kvalifikacije za prvi Grand Slam godine igraju se daleko od Australije.

Australian Open počeo je u Dubaiju i Dohi
Tenisačice ih igraju u Dubaiju, a tenisači u Dohi. To je odlučeno zbog australskih pravila o karanteni po ulasku u zemlju pa će u Melbourne otputovati samo oni koji se kvalificiraju i potencijalni lucky loseri.

Po 16 tenisača i tenisačica koji prođu kvalifikacije tako će natjecanje na prvom Grand Slamu sezone nastaviti skoro mjesec dana kasnije, i to na drugom kontinentu.

Organizatori Australian Opena donijeli su još jednu odluku koja je izazvala nezadovoljstvo među tenisačima. Direktor turnira Craig Tiley najavio je da će tri najbolja tenisača i tri najbolje tenisačice biti smješteni u Adelaideu, a ne u Melbourneu, tijekom dvotjedne karantene uoči početka Australian Opena.

Velika šestorka u povlašteni bubble, svi ostali u gužvu
Tako je odlučeno jer su smještajni kapaciteti u Melbourneu popunjeni pa je određeni broj ljudi potrebno smjestiti u neki drugi grad. To znači da će Novak Đoković, Dominic Thiem i Rafa Nadal od tenisača te Ashleigh Barty, Simona Halep i Naomi Osaka od tenisačica boraviti u Adelaideu gdje će 29. i 30. siječnja odigrati revijalne mečeve.

Ovakav scenarij razbjesnio je francuskog tenisača Jeremyja Chardyja koji smatra da će najbolji tenisači i tenisačice imati puno više vremena za bolju pripremu.

"Pojedinci će, za razliku od većine, moći koristiti teretanu u hotelu i moći će trenirati po programima koji se ne računaju u petosatnu kvotu. Za razliku od nas, oni će moći skoro normalno trenirati i živjeti. Nemamo svi iste uvjete. Oni već sad imaju puno privilegija. To je čudno za sport u kojem bi trebali svi imati iste uvjete. Da sam četvrti na svijetu, bio bih izbezumljen. Znam da nije točno ono što su rekli za Adelaide."

Zašto Đoković odbija privilegije?
Međutim, Marca, najčitaniji španjolski list, tvrdi da se Đoković pobunio kada je doznao da će biti u povlaštenoj karanteni u Adelaideu. Ne želi biti tamo u komfornom bubbleu sa samo još pet najboljih tenisačica i tenisača, dok se svi ostali gužvaju u Melbourneu. Spomenuti izvor navodi da je najbolji svjetski tenisač kontaktirao organizatore Australian Opena i rekao im da ne želi povlašteni status.

Đoković je ovako reagirao jer je čelnik PIPA-e, organizacije tenisača koja se zalaže za veću ravnopravnost među njima, te bi prihvaćanjem povlastica uradio suprotno od onog za što se zalaže.

Marca piše da će Đoković, koji se s trenerom Marjanom Vajdom priprema u Marbelli, odbiti odlazak u Adelaide kako bi bio sa svim ostalim tenisačima u Melbourneu. Organizatori prvog Grand Slama godine razljutili su se kada im je ovo priopćio aktualni osvajač naslova i rekordni osmerostruki osvajač Australian Opena.
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:09 | Poruka broj: # 192

Poruka: 735
Status:

Zbog samo jedne greške na AO-u tenisačima prijete hapšenje i izgon iz Australije

OVOGODIŠNJI Australian Open bit će radikalno drugačiji od svih koji su se do sada igrali. Naravno, razlog je pandemija koronavirusa .

Prvi Grand Slam ove godine ne igra se u tradicionalnom terminu u drugoj polovici siječnja, nego počinje 8. veljače, a kvalifikacije za prvi Grand Slam godine igraju se daleko od Australije.

Australian Open počeo je u Dubaiju i Dohi
Tenisačice ih igraju u Dubaiju, a tenisači u Dohi. To je odlučeno zbog australskih pravila o karanteni po ulasku u zemlju pa će u Melbourne otputovati samo oni koji se kvalificiraju i potencijalni lucky loseri.

Po 16 tenisača i tenisačica koji prođu kvalifikacije tako će natjecanje na prvom Grand Slamu sezone nastaviti skoro mjesec dana kasnije, i to na drugom kontinentu.

Također, organizatori su uveli niz izuzetno strogih pravila, čije kršenje može dovesti čak i do hapšenja te višegodišnjeg izgona iz Australije.

Naime, svi tenisači će morati proći obaveznu karantenu od 14 dana od dolaska u Australiju, gdje će biti svakodnevno testirani, a bit će im dozvoljeno ograničeno vrijeme koje će moći provesti izvan hotela i treniranje u malim grupama tek nakon osmog dana.

Tenisačima prijete hapšenje i deportacija
Australski mediji pišu kako tenisačima prijete ozbiljne sankcije ako oni ili bilo koji drugi član njihovog tima prekrše neka od rigoroznih pravila. Kazne se kreću od novčane, preko diskvalifikacije, pa čak do hapšenja i deportacije iz zemlje.

Ovo su neka od tih pravila:

Svatko tko napusti karantenu bez dozvole može biti kažnjen s 19 tisuća dolara uz dodatne kaznene sankcije.

Tko prekrši pravila, može se suočiti diskvalifikacijom, oduzimanjem novčane nagrade, produženom karantenom, hapšenjem, pa čak i deportacijom, što bi moglo utjecati na tenisačev ulazak u Australiju u budućnosti.

Također, svaki prekršaj bilo kojeg člana nečijeg tima smatrat će se prekršajem samog igrača.

Ovaj pristup nulte tolerancije započet će kad se igrači ukrcaju na jedan od 18 čarter letova koji polaze iz sedam različitih gradova - Abu Dabija, Antalyje, Dohe, Dubaija, Los Angelesa, Miamija i Singapura.

Dolazak u Melbourne odvijat će se pod policijskom stražom, a autobusi će putovati direktno do određenih hotela.

Ove mjere koštat će organizatora više od 35 milijuna dolara, a natjecanje će doživjeti financijski udar i zbog smanjenje prodaje ulaznice jer će kapaciteti stadiona biti smanjeni oko 75 posto. Stadioni na kojima će se igrati mečevi bit će podijeljeni u tri zone, kako bi se smanjio kontakt i kako bi se olakšalo praćenje kontakata dođe li do pozitivnog slučaja na koronavirus u publici.
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:09 | Poruka broj: # 193

Poruka: 735
Status:

Barcelona za El Clasico pripremila poseban dres u kojem će samo tad zaigrati

NA DRUŠTVENIM mrežama pojavio se dres u kojem će Barcelona 11. travnja odigrati utakmicu protiv svog najvećeg rivala Reala.

"El Clásico Special Edition" je naziv dresa koji prvi put kombinira tradicionalne boje Barcelone i katalonske zastave.

"Igramo takvi kakvi jesmo", poruka je Barcelone koja ovim dresom želi naglasiti osjećaj pripadnosti klubu i vrijednosti koje predstavljaju klub. "Ovo je spoj ponosa Barcelone i njezinih korijena", poručuju iz katalonskog diva.

Ambasador kampanje za ovaj dres bit će legendarni kapetan Barcelone Carles Puyol, a dres će se u prodaji naći do kraja mjeseca.
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:10 | Poruka broj: # 194

Poruka: 735
Status:

NFL: Brownsi senzacionalno izbacili Steelerse, nevjerojatan uspjeh Toma Bradyja

PROTEKLOG vikenda odigrane su sve wild card utakmice doigravanja NFL-a.

Najveću senzaciju napravili su Cleveland Brownsi koji su noćas sa 48:37 u gostima pobijedili favorizirane Pittsburgh Steelerse. Brownsi su već nakon prve četvrtine vodili 28:0, što je najveći broj postignutih poena jedne momčadi u prvoj četvrtini utakmice play-offa u povijesti. Clevelandu, godinama najlošijoj momčadi u ligi, ovo je bila prva pobjeda u doigravanju od 1994. godine.

Baker Mayfield je za domaćine bacio 263 jarda (21/34) za tri touchdowna, a Steelersima nije pomogao ni 501 jard Bena Roethlisbergera. Quarterback Pittsburga kompletirao je čak 47 od 68 dodavanja uz četiri touchdowna, ali mu je čak četiri puta lopta bila presječena.

Tampa Bay je u gostima pobijedio Washington 31:23, a to je bila 31. play-off pobjeda u karijeri Toma Bradyja (22/40, 381 jard, 2 TD). Brady sad ima više pobjeda u play-offu nego sljedeća dva quarterbacka na toj ljestvici zajedno.

Baltimore je slavio kod Tennessee Titansa 20:13, a New Orleans je kod kuće pobijedio Chicago 21:9.

Konferencijska polufinala na rasporedu su u subotu i nedjelju 16. i 17. siječnja.

U AFC-ju će za mjesto u konferencijskom finalu igrati Buffalo Bills - Baltimore Ravens (nedjelja, 2:15 ujutro po srednjoeuropskom vremenu) i Kansas City Chiefs - Cleveland Browns (nedjelja, 19:05).

Za mjesto u NFC finalu borit će se Green Bay Packers - Los Angeles Rams (subota, 22:35) i New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers (ponedjeljak, 0:40).
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:11 | Poruka broj: # 195

Poruka: 735
Status:

Švicarci zbog korone otkazali utrke u Wengenu

NAKON što su lokalne vlasti u Švicarskoj zbog pandemije koronavirusa zabranile održavanje utrka za Svjetski skijaški kup koje su se trebale od petka do nedjelje voziti u Wengenu, Međunarodni skijaški savez (FIS) odlučio je te utrke preseliti u Kitzbühel.

Wengen je u petak i subotu trebao ugostiti najbolje spustaše svijeta, dok se u nedjelju trebao voziti slalom.

Kako su nedavne božićne i novogodišnje praznike u Wengenu slavili brojni turisti iz Velike Britanije, epidemiološka situacija u tom dijelu Švicarske uvelike se pogoršala, što je bio razlog za otkazivanje.

Kitzbühel će tako organizirati dva slaloma za Svjetski kup 16. i 17. siječnja, dva spusta 22. i 23. siječnja te superveleslalom 24. siječnja.
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:11 | Poruka broj: # 196

Poruka: 735
Status:

Sve više zaraženih u NBA ligi, uvode se nova pravila

NBA liga odgodila je još dvije utakmice zbog koronavirusa. Večeras su trebali igrati Dallas i New Orleans, a sutra Chicago i Boston. Ranije je odgođena utakmica Miamija i Bostona.

Prema protokolu NBA lige, utakmica će se odigrati ako jedna momčad ima barem osmoricu košarkaša na raspolaganju, a Dallas i Boston to nemaju jer im je većina momčadi zaražena ili u izolaciji.

Čelnici NBA lige zabrinuti su zbog sve više košarkaša pozitivnih na koronu, ali ne razmišljaju o prekidu natjecanja. Zbog toga će danas razgovarati s generalnim menadžerima svih NBA klubova kako bi donijeli nova pravila.

ESPN tvrdi da će se uvesti nove zabrane koje će se odnositi na treninge, zagrijavanje, druženje igrača prije i poslije utakmice, na pozdrave i zagrljaje, obavezno nošenje maski u dvoranama...
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:11 | Poruka broj: # 197

Poruka: 735
Status:

58-godišnji Holyfield je u fantastičnoj formi. Čeka meč od 200 milijuna dolara

EVANDER HOLYFIELD još jednom je javno prozvao Mikea Tysona u nadi da će se ponovno boriti s njim, iako su obje legende već dobrano zagazile u pedesete.

58-godišnji Holyfield je otkrio kako njegov tim menadžera pregovara s Tysonovim menadžerima i vjeruje kako bi treći meč generirao više od 200 milijuna dolara profita.

"Čekam njihovu odluku. Još uvijek treniram za tu borbu, a kada dođe do dogovora, onda ću biti spreman. Bit ću jako sretan ako se ta borba dogodi", rekao je Holyfield u razgovoru za Sun.

Holyfield je nedavno na Instagramu pokazao fotografiju s treninga na kojoj izgleda kao da je u fantastičnoj formi.

Podsjetimo, nedavna priredba na kojoj su glavna borba večeri bili Mike Tyson i Roy Jones. Jr. prodana je 1.6 milijuna puta. Boksački fanovi očito jako žele gledati umirovljene legende u ekshibicijskim mečevima pa je i Holyfield vidio priliku za zaradu.
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:13 | Poruka broj: # 198

Poruka: 735
Status:

Vujović: Hrvatska i Norveška igrat će finale SP-a, najbolji su!

To su dvije najozbiljnije reprezentacije, dvije različite škole rukometa i najviše bih volio to finale, rekao je Veselin Vujović prognozirajući nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Egiptu

Kaže Veselin Vujović, "pogodio sam da će Kiel osvojiti Ligu prvaka". Pa kad ga je tako krenulo u prognoziranju, zašto da ne prognozira i tko je najbliži osvajanju Svjetskog rukometnog prvenstva koje za dva dana počinje u Egiptu.

- Mislim da će Hrvatska i Norveška igrati finale Svjetskog prvenstva, to bih i najviše volio. To su dvije najozbiljnije reprezentacije, dvije različite škole rukometa - rekao je Vujo u podcastu Rukometnih ikona.

Ždrijeb nas, bude li se odvijalo sve prema planu, a naš nas u drugom krugu vodi na Dance pa u nokaut-fazu u četvrtfinalu prema Sloveniji, Egiptu, Švedskoj i Bjelorusiji, prije polufinala sigurno ne može spojiti na prvom SP-u s 32 reprezentacije.

- To je preglomazan format, treba toliko utakmica i odigrati u kratkom periodu. Mislim da će biti dosta iznenađenja, nitko više ne zna tempirati formu, ponašati se. Evo, što ako Hrvatska dođe do polufinala pa pozitivan bude Duvnjak ili Cindrić? Također, mislim i da će biti dosta ozljeda, samo se nadam ne teških.

Većina najboljih osim Šveđana s njima se zasad dobro nosi, pa i mi unatoč izostanku Luke Stepančića i Domagoja Pavlovića koji bi bili putnici za Egipat, a jedan od njih bit će i Igor Karačić...

- Igor ide s nama, on radi pod posebnim programom i mislim da će on na kraju, kad bude trebalo, dati sve od sebe - rekao je izbornik Červar nakon objave hrvatskog popisa za SP.
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:14 | Poruka broj: # 199

Poruka: 735
Status:

Francuskom nogometašu stalo srce dok je igrao s prijateljima

Bivši veznjak Bastije, koji je pet godina proveo u drugoj francuskoj ligi u Chateaurouxu prije nego je stigao u Bastiju, preminuo je dok je igrao nogomet u svom rodnom gradu Montfermeila

Christopher Maboulou preminuo je u 31. godini života od zatajenja srca, otkrili su iz francuskog kluba SC Bastia.

Bivši veznjak Bastije, koji je pet godina proveo u drugoj francuskoj ligi u Chateaurouxu prije nego je stigao kod njih, preminuo je dok je igrao nogomet u svom rodnom gradu Montfermeila.

Nije se niti radilo o utakmici, već je zatajenje srca nastupilo dok je Maboulou igrao sa svojim prijateljima.

Maboulou je poslije Bastije otišao u Nancy, a u karijeri je igrao 29 utakmica u elitnom rangu francuskog nogometa. Poznata je njegova utakmica protiv Marseillea u kolovozu 2014. godine kada je zabio dva gola.

Uoči pandemije nastupio je za Thonon-Evian, francuskog niželigaša.
lunapikilexDatum: Utorak, 12.01.2021, 00:15 | Poruka broj: # 200

Poruka: 735
Status:

Odbije li Khabib ponudu UFC-a, a McGregor pobijedi Poiriera, jasno je s kime se Irac bori za titulu

Idealan rasplet za Danu Whitea i UFC uključivao bi pobjedu Conora McGregora u meču s Dustinom Poirierom i pristanak Khabiba Nurmagomedova na još jednu borbu u kojoj bi neporaženi Dagestanac ponovno za protivnika imao slavnoga Irca.

Borba je to koja ima potencijal porušiti sve rekorde gledanosti, ali i borba od koje neće biti ništa ako Khabib ostane pri tome da je meč protiv Justina Gaethjea bio posljednji u njegovoj karijeri.

No, bez obzira na sve ono što će se događati u narednim danima, White je jasan - borba McGregora i Poiriera, koja nas čeka 23. siječnja, neće biti za titulu pa čak i da ove sekunde predsjednik UFC-a sazna kako Khabiba na povratak nagovoriti neće.

Što će se onda dogoditi s lakom kategorijom i upražnjenim naslovom?

"Ako se Khabib zaista umirovi, onda će se u tom trenutku najbolje rangirani borac za titulu boriti s Conorom. Naravno, pod uvjetom da Conor pobijedi Poiriera", otkrio je razgovarajući s ESPN-om White svoj plan B.

Pogledamo li kako u ovim trenucima izgleda UFC-ov poredak u lakoj kategoriji, vidjet ćemo da na ljestvici izazivača prvo mjesto zauzima Justin Gaethje. Znači, pobijedi li 'Notorious', a u međuvremenu nekim čudom ne dođe do značajnijih promjena na rankingu, poprilično je jasno tko će Ircu stajati na putu do povratka na tron.

Naravno, te planove još uvijek može pokvariti Dustin Poirier...
Search:
Top 30 Forumasa