RAZNI VICEVI
|
|
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 12:59 | Poruka broj: # 141 |
Poruka: 1156
Status:
| Razgovaraju dva pijanca: -Čega bi se lakše odrekao: vina ili žena? -Ovisno o godištu.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:00 | Poruka broj: # 142 |
Status:
| Medo je imao rođendan.Nakon tjedan dana dođe kod njega puž i pita ga: "Zašto mene nisi pozvao na rođendan?" Kaže njemu medo: "Zato!" i šutne ga nogom. Nakon godine dana dođe puž opet kod mede i kaže mu: "Jesi ti to mene malo prije šutnuo?!"
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:01 | Poruka broj: # 143 |
Status:
| Sjedili smo u birtiji, moj prijatelj i ja. Preko puta nas su sjedili dva stara ofucana pijanca. Kažem ja svom prijatelju: - Takvi ćemo biti i mi za deset godina. A kaže on meni: - To je ogledalo, konju jedan!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:01 | Poruka broj: # 144 |
Status:
| Razgovaraju Mujo i Haso: - Pomirio si se sa Fatom? Vidio sam kako cijepate drva zajedno. - Ma kakva drva. To smo dijelili namještaj!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:02 | Poruka broj: # 145 |
Status:
| Gledala mi Ciganka u dlan i kaže: - Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se. Ja je pitam: - A poslije 35.? A ona će: - Će se navikneš na to.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:02 | Poruka broj: # 146 |
Status:
| "Haso, rado bih se riješio Fate, ali ne znam kako?! " "Uh, pa to je bar lako: 40 dana, 3 puta dnevno seks i Fata ima da rikne!" 39. dan - Mujo jedva hoda, podupire se štapom, noge drhte, pita ga Haso: "Iii? Kako je Fata??" "Pa, eno kući, prostire veš i sve pjevuši, a ne zna, jadna, da će umrijeti sutra..."!!!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:03 | Poruka broj: # 147 |
Status:
| Pita Suljo Muju: - Što ti je to modro oko? - Udarila me Fata. - Zašto? -Zato što sam joj se obratio sa 'ti'. - I zbog toga te tuče? - Tuče, tuče, Ležim ja na krevetu, ona me gurka i kaže mi : - Nismo odavno imali seks, a ja joj kažem - Ne mi, nego ti!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:03 | Poruka broj: # 148 |
Status:
| Došao Mujo u kafanu i čitavu večer časti raju: - Konobar, piće meni, piće tebi, piće cijeloj kafani. I tako tura za turom. Došao fajront - konobar hoće naplatiti, ali Mujo nema ni kinte. Konobar ga izlupa i izbaci na ulicu. Sutra uveče opet ista priča. - Konobar, piće meni, piće tebi, piće cijeloj kafani. Opet kad je došao račun, Mujo nema ni kinte. Konobar ga istuče i izbaci. Treće večeri ulazi Mujo i s vrata kaže: - Konobar, piće meni, piće cijeloj kafani! - A što je sa mnom? - pita konobar. - Tebi nema - kaže Mujo. - Gadan si kad popiješ!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:04 | Poruka broj: # 149 |
Status:
| Išla plavuša avionom u New York. Imala je kartu za drugi razred, ali je sjela u prvi. Dođe stjuardesa i kaže joj da se mora prebaciti iz prvog razreda u drugi. - Ne, meni je ovdje dobro. Dođe kopilot i ponovi joj isto. - Ne, ne, meni se ovdje sviđa. Dođe kapetan i nešto joj šapne u uho. Plavuša se digne, kaže: - Pa šta mi to niste odmah rekli? - i ode u drugi razred. Pitaju kapetana: - Što ste joj rekli? - Da prvi razred ne ide za New York.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:04 | Poruka broj: # 150 |
Status:
| Razgovaraju dva poznanika, i prvi će začuđeno: - Ti si vegetarijanac, a ipak jedeš pečenog zeca? - Ma, čista osveta. Pojeo mi je u vrtu sav kupus i salatu.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:05 | Poruka broj: # 151 |
Status:
| Otišao Mujo raditi u Ameriku. Kako nije imao nikakve škole zaposli se na gradilištu kao mješač betona. Umiješa on tako beton, utovari ga, pogleda gore na treći kat gdje jedan Amerikanac nešto betonira i viknu: - Ej, bolan, baci sajlu! Amerikanac ga, naravno, ne razumije. Gleda dolje začuđeno. - Baci već jednom tu sajlu, jeb'o ti ja mater! Amerikanac ga opet ne razumije. - Pa dobro, do you speak english, budalo? - Yes of course. What do you want? - Pa bacaj tu sajlu, pi*ka ti materina!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:05 | Poruka broj: # 152 |
Status:
| Žali se Haso doktoru zbog seksa. - A kad si zadnji put s Fatom? - Ne znam. - Evo telefona, pitaj! - Fato, kad smo zadnji put vodili ljubav? - S kim pričam?
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:08 | Poruka broj: # 153 |
Status:
| Došao Mujo s privremenog rada iz Njemačke. Dugo ga nije bilo pa se Fata uželjela seksa. Kao što je red, svi došli vidjeti Muju: braća, sestre, rođaci, susjedi... Ostanu Mujo i Fata u neko doba napokon sami u kući. Kaže Mujo: - E, Fato, sad navuci zavjese! Fata brzo navlači zavjese. Kaže Mujo: - Spusti rolete! Fata trči. - Sad ugasi svjetlo! Fata skoči, sva ustreptala. A Mujo će njoj: - Gledaj kakav sam sat nabavio, vidi kako svjetli u mraku!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:09 | Poruka broj: # 154 |
Status:
| Ostavila me djevojka. - Šta se desilo? - Pa bili smo zajedno pod tušem i ona mi kaže "Hajde da radimo loše stvari, mm?" - A ti? - Šta ja, sipao sam joj šampon u oči...
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:11 | Poruka broj: # 155 |
Status:
| Kupac: Dobar dan, imate li žohare? Prodavač: Imamo, prodajemo ih ribarima. Kupac: Kupio bih 20.000 žohara. Prodavač: Što će Vam 20.000 žohara? Kupac: Selim se iz stana, a stanodavac mi je rekao da ostavim stan u stanju u kakvom sam se uselio.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:15 | Poruka broj: # 156 |
Status:
| Trči žena za autobusom i viče: 'Zaustavite autobus, zakasnit ću na posao' Ljudi viknu vozaču da zaustavi autobus, uđe žena u autobus i kaže: 'Hvala vam puno, a sad svi karte na pregled'
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:16 | Poruka broj: # 157 |
Status:
| Srela se dva prijatelja iz srednje škole na placu. - Gdje si, nisam te vidio sto godina! Jesi ti ono završio medicinu? - Jesam, jesam… prosjek 4.9! - Svaka čast, uvijek si bio mozak! A pošto su ti krastavci?
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:16 | Poruka broj: # 158 |
Status:
| Pita dijete oca: "Šta znači biti muško?" Otac odgovara dubokim glasom: "Ponašati se odgovorno i brinuti se o svojoj familiji..."
Na to dijete odgovara: "Kad porastem i ja želim da budem muško kao mama!"
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:17 | Poruka broj: # 159 |
Status:
| Sjede Mujo i Hasu u kafani i nakon par rakija povede se razgovor, pa Haso stane Muji soliti pamet: - Znaš li ti, Mujo, da su Amerikanci izumili teleskop za gledat zvjezde? Mujo slegne ramenima: - Znam ... Haso nastavlja: - A znaš li ti, Mujo, da su Rusi izumili periskop za gledat iznad vode? Muji to već počne ići na živce, pa odvrati: - Znam, bolan, a znaš li ti šta su Bosanci izumili za gledat kroz zid? Haso zbunjeno pogleda i nesigurno odgovori: - E, bolan, ne znam. Mujo sune rakiju i prezrivo pogleda Hasu: - Pa prozor, majmune jedan..
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 13:17 | Poruka broj: # 160 |
Status:
| Odlučila plavuša naučiti pecati, kupi sav pribor i ode na obližnji ribnjak. Sve je lijepo pripremila, baci udicu i čeka, čeka ...
Nakon dva sata prolazi čuvar ribnjaka, ugleda plavušu i priđe joj: - Oprostite, gospođo, ali ovdje možete pecati samo s dozvolom.
Plavuša ga pogleda i nasmija se: - A sad mi je jasno zašto ništa nisam ulovila, pa ja stalno pokušavam s crvima!
|
|
| |