Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
SPORT NEWS
lunapikilexDatum: Subota, 16.01.2021, 23:51 | Poruka broj: # 241

Poruka: 735
Status:

JOŠ JEDAN TEŽAK UDARAC ZA HRVATSKU: JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA VIŠE NEĆE IGRATI NA SVJETSKOM PRVENSTVU!

Protiv Japana obnovio je ozljedu koja ga je mučila i ranije, napušta momčad i odlazi na liječenje

Nakon šokantnog remija protiv Japana na otvaranju Svjetskog prvenstva u Egiptu, iz tabora hrvatske reprezentacije dolazi još jedna loša vijest. Jedan od naših njboljih igrača Luka Cindrić je otpao zbog ozljede i napušta Egipat.

Igrač Barcelone je tijekom utakmice protiv Japana obnovio ozljedu prepona, koja ga je mučila i ranije, i zbog toga se mora oprostiti od daljnjih nastupa u dresu hrvatske rukometne reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu.

Nažalost, to je već treće veliko natjecanje na kojemu Luka Cindrić ima problema s ozljedama. Premda je naša medicinska ekipa u Aleksandriji učinila sve što je mogla, pomoći nije bilo.

Hrvatska se kao i sve ostale reprezentacije nalazi u tzv. balonu i detaljnu dijagnostiku ovdje, nažalost nije moguće napraviti, te je odlučeno će se Luka Cindrić vratiti u Barcelonu i tamo nastavi liječenje. Umjesto njega, izbornik Lino Červar odlučio je prijaviti Janka Kevića.

Hrvatska je u prvom susretu SP-a protiv Japana odigrala 29-29, a u nedjelju je očekuje utakmica protiv Angole. Natjecanje u skupini zaključit će u u utorak protiv Katara. Plasman u drugi krug SP-a izborit će tri prvoplasirane reprezentacije iz skupine.
lunapikilexDatum: Subota, 16.01.2021, 23:53 | Poruka broj: # 242

Poruka: 735
Status:

Khabib otvorio vrata povratku u kavez, McGregoru i ekipi poručio: "Pokažite mi nešto spektakularno i vraćam se"

Khabib Nurmagomedov mogao bi se vratiti u UFC-ov kavez ako ga netko oduševi idućeg vikenda.

Kako je bilo i najavljeno, predsjednik UFC-a Dana White odradio je razgovor s neporaženim Dagestancem Khabibom Nurmagomedovom, koji se prošle godine umirovio nakon 29. pobjede u karijeri. Napravio je to zbog majke koja nije htjela da se više bori nakon smrti oca prošlog ljeta.

White je otkrio da je Khabib otvorio vrata povratku u oktogon, ali da mu za to treba dodatni poticaj. To nije novac, to je nešto spektakularno što će tražiti u dvije borbe idućeg vikenda, kada je na rasporedu UFC 257.

U dvije najvažnije borbe glavnog programa vidjet ćemo okršaje Dana Hookera i Michaela Chandlera, odnosno Conora McGregora i Dustina Poiriera. Khabib će biti u publici za te dvoboje, a ono što traži da se vrati u kavez je sljedeće:

"Gledat ću tu borbu. Ne želim zadržavat pojas. Ako mi Hooker, Chandler, McGregor ili Poirier pokažu nešto spektakularno, vratit ću se", bile su riječi koje je podijelio s Danom Whiteom.

To se vjerojatno najviše odnosilo na McGregora, jer sumnjamo da bi se ponovno borio protiv Poiriera ili Hookera koji je bio poražen od Dustina. Tu je i Charles Oliveira koji se probio u sami vrh lake kategorije, pa će biti zanimljivo vidjeti što će Khabib reći idućeg vikenda.
lunapikilexDatum: Subota, 16.01.2021, 23:54 | Poruka broj: # 243

Poruka: 735
Status:

Dogovorene dvije borbe Tysona Furyja i Anthonyja Joshue: Potvrdio najpoznatiji promotor

Poznati boksački promotor Eddie Hearn otkrio je da su dogovorene čak dvije borbe Anthonyja Joshue i Tysona Furyja.

Boksački promotor Eddie Hearn objavio je u razgovoru za The Times da je dogovorena ne jedna, već dvije borbe dvojice najboljih britanskih boksača Anthonyja Joshue i Tysona Furyja.

Prva borba će se održati ove godine, a druga, na koje će pravo imati onaj koji izgubi, dogodine.

"Borba je dogovorena, zaista... jedino nije potpisana. Financijski elementi su dogovoreni. Dogovaramo još samo detalje vezane za prijenos. Preostalo nam je jedino staviti sve na papir. To tako ide", rekao je Hearn, potvrdivši da će se borba dogoditi ove godine.

"Imat ćemo dvije borbe. Prva će se vjerojatno dogoditi na Srednjem Istoku (vjerojatno Saudijska Arabija), a za drugu bih volio da bude u Ujedinjenom Kraljevstvu. Gdje? Millennium stadion u Cardiffu", otkrio je Hearn.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:34 | Poruka broj: # 244

Poruka: 735
Status:

LIVERPOOL - MAN UTD 0:0 Liverpool četiri kola bez pobjede, United zadržao vrh

NOGOMETAŠI Liverpoola i Manchester Uniteda u velikom su derbiju 19. kola Premier lige na Anfieldu odigrali 0:0.

Takvim ishodom Manchester United zadržao je vrh ljestvice s 37 bodova, dva više od drugog Leicester Cityja, a tri više od trećeg Liverpoola.

Liverpool je imao posjed lopte 66 posto vremena i više udaraca (17-4), no United je više puta pucao u okvir gola domaćina (4:3).

Engleski prvak četvrtu utakmicu u nizu ne zna za pobjedu.

U sljedećem kolu United gostuje u Londonu kod Fulhama za tri dana, a Liverpool dan kasnije dočekuje Burnley.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Tottenham Hotspur je kao gost svladao Sheffield United s 3:1 (2:0). Tottenham je poveo 2:0 u prvom poluvremenu pogocima Auriera (5) i Kanea (40). Nadu domaćima nakratko je vratio McGoldrick (59), no samo tri minute potom Ndombele (62) je vratio gostima dva gola prednosti.

Ovom pobjedom četvrti Tottenham ima po 33 boda, dok je Sheffield United ostao na posljednjem mjestu s pet bodova, čak šest manje od pretposljednjeg West Bromwich Albiona.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:34 | Poruka broj: # 245

Poruka: 735
Status:

Jović ušao pa odmah zabio dva gola za Eintracht. Drugi gol je majstorski

LUKA JOVIĆ (23) zabio je dva gola u 3:1 pobjedi Eintracht Frankfurta protiv Schalkea u 16. kolu Bundeslige.

Napadač Real Madrida na posudbi u Njemačkoj u igru je ušao u 62. minuti, a deset minuta kasnije pogodio je za vodstvo svoje momčadi udarcem s vrha peterca.

U 92. minuti potvrdio je pobjedu lijepom solo-akcijom u kojoj je izbacio protivnika lažnjakom te rutinski pogodio. Oba gola namjestio mu je sunarodnjak Filip Kostić.

Eintracht je u 28. minuti golom Andrea Silve poveo. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 1:1 jer je Matthew Hoppe u 29. minuti izjednačio rezultat.

Real Madrid i Eintracht Frankfurt postigli su u četvrtak sporazum kojim se i službeno potvrdio povratak srpskog napadača Luke Jovića u njemački klub. Došao je na posudbu do kraja sezone.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:35 | Poruka broj: # 246

Poruka: 735
Status:

Veliko iznenađenje u Francuskoj, Metz srušio Lyon u zadnjoj minuti. PSG opet prvi

POGOTKOM u 90. minuti nogometaši Metza šokirali su domaći Lyon u dvoboju 20. kola francuskog prvenstva i spriječili ga da se vrati na vrh ljestvice, gdje se ponovno nalazi aktualni prvak PSG.

Strijelac je bio belgijski napadač Aaron Iseka Leya koji je svojoj momčadi donio sedmu pobjedu u sezoni, a Lyonu tek drugi poraz. Lyon je ostao na 40 bodova, dva manje od vodećeg dvojca, PSG-a i Lillea.

Lille je u sučevom dodatku došao do pobjede 2:1 protiv Reimsa, koja ga drži u mrtvoj utrci s Parižanima. Gosti su poveli u 36. minuti, a preokret je stigao u drugom poluvremenu. Bamba je pogodio za 1:1 u 48. minuti, a pobjedu Lilleu donio je David u prvoj minuti sučevog vremena.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:36 | Poruka broj: # 247

Poruka: 735
Status:

Bilbao pobijedio Barcu i uzeo Superkup. Messi dobio povijesni crveni u 120. minuti

NOGOMETAŠI Athletica iz Bilbaoa pobjednici su ovosezonskog španjolskog Superkupa, oni su u finalu igranom u nedjelju u Sevilli svladali Barcelonu 3:2 (2:2, 1:1) nakon produžetka.

Barcelona je vodila 1:0 i 2:1 golovima Griezmanna (41, 77), no Athletic je uspijevao izjednačiti preko De Marcosa (42) i Villalibrea (90), da bi u dodatnih 30 minuta Williams (93) osigurao trofej baskijskoj momčadi.

Za Athletic je ovo treći naslov u Superkupu, nakon 1984. i 2015. godine, a do njega je stigao svladavši u polufinalu u četvrtak Real Madrid te u finalu Barcelonu.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:36 | Poruka broj: # 248

Poruka: 735
Status:

Conte prvi put u karijeri pobijedio Juventus: I dalje svi zaostajemo za njim

INTER je s 2:0 pobijedio Juventus u 18. kolu Serie A. Gosti su svih 90 minuta izgledali podređeno i nisu uspjeli stvoriti pravu šansu.

Juventus je i dalje peti, a Inter se s Milanom izjednačio na prvom mjestu ljestvice. Trener Antonio Conte bio je zadovoljan.

"Da bismo pobijedili Juventus koji je referentna točka za sve talijanske klubove, morali smo igrati najbolji nogomet. To smo učinili. Dobro smo se pripremili i zadovoljstvo je vidjeti da smo pogodili što će im naštetiti. Momci su savršeno pratili plan i jako sam sretan zbog njih. Ova pobjeda je bitna za samopouzdanje, omogućila nam je da shvatimo da smo na pravom putu", rekao je za Sky pa nastavio:

"Juventus je devet godina dominirao u Serie A, odradio je veliki posao, ali i kao klub ojačao. I dalje smatram da svi u Italiji, pa i Inter, zaostaju za njim. Vidjeli smo da je Inter vratio kredibilitet, kako na nacionalnom tako i međunarodnom nivou, jer smo stigli do finala Europa lige. Ispadanje iz Lige prvaka je otvorena rana, ali momci mogu naučiti iz tih ožiljaka i koriste ih kako se te stvari ne bi ponovile."

Ne smatra Inter favoritom za Scudetto.

"Ovo je početak za nas. Pobjeda nad Juventusom s tako velikim šampionima, uključujući Cristiana Ronalda, treba nas uvjeriti da smo na pravom putu. Nikad u trenerskoj karijeri nisam dobio Juventus. Ovo je napredak i za mene. Ako ljudi misle da smo sada favoriti, zamislite koliko bismo veliki favoriti bili da smo u kolovozu mogli napraviti neke transfere."
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:37 | Poruka broj: # 249

Poruka: 735
Status:

Đoković poslao zahtjeve organizatorima Australian Opena. Svi su odbijeni

NOVAK ĐOKOVIĆ je u nedjelju poslao popis zahtjeva za sve tenisače i tenisačice na Australian Openu, a već danas je dobio odbijenicu od australskih vlasti.

Prvi čovjek Australian Opena Craig Tilley je rekao da početak turnira neće biti odgođen bez obzira na to što čak 72 tenisača ne mogu napustiti svoje sobe.

Podsjetimo, prije dva dana je objavljeno da će svi tenisači i tenisačice te njihovi stručni timovi koji su putovali čarter-letom iz Los Angelesa u Melbourne kako bi nastupili na skorašnjem Australian Openu morati ostati u strogoj dvotjednoj karanteni nakon što su otkrivena dva slučaja zaraze koronavirusom među putnicima.

Podnio je niz zahtjeva
Evo i što je Đoković tražio za svoje kolege kao predsjednik Udruženja profesionalnih tenisača (PTPA):

- fitness i trening opremu u svim sobama

- adekvatnu ishranu, u skladu s nivoom turnira i potrebama vrhunskih sportaša

- smanjenje broja dana u izolaciji za svih 47 tenisača, uz više testova koji će potvrditi da su negativni

- dozvolu za posjet trenera ili kondicijskih trenera, ako su prošli PCR test

- ako je prethodni uvjet ispunjen, onda igrač može biti s trenerom na istom katu hotela

- prebacivanje što je više igrača moguće u privatne kuće s terenima za trening
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:38 | Poruka broj: # 250

Poruka: 735
Status:

Troicki bijesan: Užas, katastrofa. Da sam znao, ne bih ni došao na Australian Open

NOVAK ĐOKOVIĆ je u nedjelju poslao popis zahtjeva za sve tenisače i tenisačice na Australian Openu, a u ponedjeljak je dobio odbijenicu od australskih vlasti.

Mnogi su ga počeli optuživati iako nije tražio privilegije za sebe nego za 72 tenisača koja su zatvorena u sobama uoči početka Australian Opena. Tenisači su bijesni, a jedan od njih je Đokovićev sunarodnjak Viktor Troicki.

"Ma ovo je totalni kaos. Užas što se svega tiče. Zatvoren sam 14 dana, ne smijem izaći iz sobe. Nema treninga, nema ništa. Propada mi Grand Slam, ne mogu u sobi se spremiti za pet setova", rekao je za Sportski žurnal pa nastavio:

"Užas, katastrofa. Da sam znao, ne bih nikad ni dolazio."

Tenisačima nije bilo najavljeno da ih čeka dvotjedna izolacija.

"Sve pripreme propadaju. Dva tjedna ležanja u krevetu. Sigurno je da ću se sljedećih mjesec i pol morati vraćati u formu. Sve ovo mi pravi kaos u karijeri."

Podsjetimo, prije dva dana je objavljeno da će svi tenisači i tenisačice te njihovi stručni timovi koji su putovali čarter-letom iz Los Angelesa u Melbourne kako bi nastupili na skorašnjem Australian Openu morati ostati u strogoj dvotjednoj karanteni nakon što su otkrivena dva slučaja zaraze koronavirusom među putnicima, a ovdje pročitajte što je sve tražio Đoković.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:39 | Poruka broj: # 251

Poruka: 735
Status:

Messi bi zbog crvenoga kartona mogao pauzirati 12 utakmica

BARCELONA je sinoć u Sevilli izgubila finale španjolskog superkupa od Bilbaa 3:2 golom Inakija Williamsa u 93. minuti.

Barca je povela golom Griezmanna u 40. minuti, ali je De Marcos samo dvije minute kasnije izjednačio. Griezmann je ponovno doveo Barcelonu u vodstvo u 77. minuti, ali se Bilbao dočepao produžetka golom Villalibrea u 90. minuti i onda slavio golom Williamsa.

No utakmicu je obilježila nevjerojatna glupost Lionela Messija u sudačkoj nadoknadi produžetka. Argentinac je bez lopte potpuno nepotrebno udario Villalibrea, za što je dobio izravni crveni karton. Messiju je to bio prvi crveni karton u 753 utakmice za Barcelonu, zbog čega bi mogao propustiti i do 12 utakmica.

Prema pravilniku španjolskog nogometa, igrač može dobiti od četiri do 12 utakmica kazne za udaranje protivnika ako je riječ o "agresivnom" potezu, što ovo definitivno jest. Presudi li disciplinska komisija da nije bilo namjere u udaranju, Messi će dobiti od jedne do tri utakmice kazne.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:39 | Poruka broj: # 252

Poruka: 735
Status:

CAGLIARI - MILAN 0:2 Ibrahimović se vratio i s dva povijesna gola riješio Cagliari

MILAN je u 18. kolu talijanske Serie A s 2:0 pobijedio Cagliari te tako zadržao vodeće mjesto na prvenstvenoj ljestvici ispred Intera koji ima tri boda manje.

Oba pogotka zabio je Zlatan Ibrahimović kojem je ovo prvi start u prvenstvu nakon što se oporavio od ozljede s kojom se mučio oko mjesec dana.

Ispisao je povijest
Odmah je pokazao da se dobro oporavio pa je riješio utakmicu. Zlatan je bio precizan u 7. minuti s bijele točke, a onda i u 52. nakon što je pobjegao obrani Cagliarija, lijepo primirio dugu loptu i matirao golmana Cagliarija.

Bio je to prvi njegov pogodak u 2021., ali ujedno i povijestan gol jer je sada postao igrač koji je zabijao na službenoj utakmici u svakoj od zadnje 23 godine.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:40 | Poruka broj: # 253

Poruka: 735
Status:

Fenomenalni Lazarov s osam golova srušio Čile i odveo Makedoniju u drugi krug

U DVOBOJIMA 3. kola prvoga kruga Svjetskog prvenstva rukometaša u Egiptu Rusija je pobijedila Južnu Koreju 30:26 (15:15), dok je Makedonija svladala Čile 32:29 (16:17). Kiril Lazarov bio je najbolji igrač s čak osam zabijenih golova.

Rusi su pobjedom nad Južnom Korejom prenijeli tri boda u drugu fazu nakon remija s Bjelorusijom i pobjede nad Slovenijom.

Sjeverna Makedonija je u posljednji trenutak ušla na prvenstvo, nakon otkazivanja Češke dan prije početka, a nakon dva poraza s velikom razlikom od Švedske i Egipta danas je protiv Čilea osigurala treće mjesto i prolaz.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:40 | Poruka broj: # 254

Poruka: 735
Status:

Slovenija preokretom pobijedila Bjelorusiju i prošla u drugi krug

U POSLJEDNJOJ utakmici grupe H na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu reprezentacija Slovenije pobijedila je Bjelorusiju 29:25 (15:15) i osigurala prijenos dva boda u sljedeću fazu natjecanja.

Slovenija je na početku gubila čak pet razlike, ali je u nastavku susreta uspjela uhvatiti priključak i na kraju potpuno preokrenuti rezultat u svoju korist.

Rusija u drugi krug prenosi tri boda, Slovenija dva, a Bjelorusija jedan. Prvi sljedeći protivnik Slovencima bit će Makedonci, 20. siječnja.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:41 | Poruka broj: # 255

Poruka: 735
Status:

Francuska jedva pobijedila Švicarsku, Švedska iznenadila Egipat i osvojila skupinu

FRANCUSKA je pobjedom protiv Švicarske 25:24 osvojila prvo mjesto u skupini E i u drugi krug prenosi maksimalna četiri boda. U drugom krugu bit će u skupini 3 s Portugalom, koji također dolazi s četiri boda. Portugal je upisao i treću pobjedu u skupini F, svladavši Alžir sa 26:19.

U ključnom susretu skupine G Švedska je pobijedila Egipat 24:23, pa u skupinu 4 drugog kruga prenosi četiri boda. U tu skupinu ulazi i Rusija koja je u trećem kolu pobijedila Južnu Koreju s 30:26.

Rusija prenosi tri boda, Egipat dva, baš kao i Slovenija, koja je bila bolja od Bjelorusije s 29:25. Bjelorusija prenosi jedan bod, dok Sjeverna Makedonija ulazi u drugi krug bez bodova. No, za Sjevernu Makedoniju, koja je u zadnji trenutak ušla na prvenstvo nakon otkazivanja Češke, prolazak skupine je veliki rezultat, a to je osigurala pobjedom protiv Čilea 32:29.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:41 | Poruka broj: # 256

Poruka: 735
Status:

Zvezda do najveće pobjede u Euroligi ove sezone, srušila je Real u Madridu

CRVENA Zvezda je napravila jedno od najvećih iznenađenja ove sezone u Euroligi. U gostima kod Reala pobijedila je 79:77.

Real je bio veliki favorit prije utakmice, ali Zvezda je na kraju zasluženo slavila. Na poluvrijeme je otišla s pet poena prednosti, a u drugom poluvremenu vodstvo je još više raslo.

U jednom trenutku je vodila i 12 razlike, ali Real se u završnici uspio vratiti. Jaycee Carroll je šutirao za produžetak, no nije pogodio.

Zvezdi je ovo sedma pobjeda ove sezone u Euroligi uz 13 poraza. Real ima 13 pobjeda i 7 poraza.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:41 | Poruka broj: # 257

Poruka: 735
Status:

Marca: David Alaba je novi igrač Real Madrida

MARCA piše da je David Alaba (28) novi igrač Real Madrida.

Bayernov defenzivac dogovorio je sve uvjete oko prelaska u španjolskog prvaka nakon čega je odradio liječničke preglede u pratnji Realovih čelnika. Potpisao je zatim predugovor koji ga obvezuje da će od 1. srpnja po isteku ugovora s Nijemcima postati Realov igrač.

Real bi ga trebao plaćati oko 11 milijuna eura godišnje sljedeće četiri sezone.

Austrijski reprezentativac nakon 13 godina napušta München i odlazi iz kluba s kojim je osvojio baš sve što se osvojiti moglo.

Bayern ga je pokušao zadržati novim unosnim ugovorom i prema izjavama gazde Karla-Heinza Rummeniggea Alaba je prije dva mjeseca prelomio i odlučio se za Real Madrid.

Alaba je u profesionalnoj karijeri igrao još za Hoffenheim jednu sezonu.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:42 | Poruka broj: # 258

Poruka: 735
Status:

Težak udarac za Francusku na Svjetskom prvenstvu

FRANCUSKI vratar Wesley Pardin ozlijedio se u pobjedi Francuske nad Švicarskom (25:24) u trećem kolu Svjetskog rukometnog prvenstva.

Pardin, kojem je ovo debitantsko Svjetsko prvenstvo, ozlijedio se kada je Cedrie Tynowski zabio sa šest metara i u padu sletio na desnu nogu 30-godišnjeg vratara.

"Izgleda da je ozbiljna ozljeda. Ne miriše ovo na dobro", rekao je francuski izbornik Guillaume Gille.

Ako Pardin ne bude mogao više braniti na Svjetskom prvenstvu, bit će to težak udarac za Francusku jer je u derbiju dosadašnjeg dijela natjecanja s 18 obrana srušio prvog favorita Norvešku.

Od vratara Francuska, koja u drugi krug prenosi maksimalna četiri boda, ostaje na Vincentu Gerardu i Yannu Gentyju, dvojcu iz PSG-a.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:43 | Poruka broj: # 259

Poruka: 735
Status:

Mario Mandžukić je novi igrač Milana

MARIO MANDŽUKIĆ (34) novi je igrač Milana, potvrdio je klub u utorak nešto prije 12 sati. Potpisao je do kraja sezone s mogućnošću produženja ugovora za sljedeću sezonu.

Hrvatski napadač vratio se u Serie A nakon što je prije malo više od godinu dana napustio Juventus. U međuvremeno se kratko okušao u katarskom Al-Duhailu, ali tamo se nije snašao pa je vrlo brzo ponovno postao slobodan igrač.

Nisu poznati svi detalji ugovora
U Milanu bi trebao zaraditi 1.5 milijuna eura do kraja sezone plus bonuse za plasman u Ligu prvaka i za određeni broj nastupa. Klub sa San Sira ima mogućnost produljiti ugovor na još jednu sezonu za 3.6 milijuna eura. Mandžukić će nositi dres s brojem 9.

Novinar Nicolo Schira prije dva dana je otkrio da je Mandžukić odbio tri moskovska kluba (Spartak, Lokomotiv i CSKA), španjolsku Celtu te turski Bešiktaš kako bi potpisao za Milan. Cilj mu je bio vratiti se u Serie A i dokazati da još uvijek može igrati na najvišoj razini.

"Kad su mi iz kluba rekli da bi mogli dovesti Mandžukića, istog trenutka sam rekao da to naprave. Razgovarao sam s njim, motiviran je. Riječ je o velikom pobjedniku. Uvijek svojim igračima govorim da nije bitno koliko minuta igraju, već koliko kvalitetno to odrade. Ibrahimović i Mandžukić zajedno? Vidjet ćemo, sve je otvoreno", rekao je Milanov trener Stefano Pioli.

Ojačavanje konkurencije
Milan u Mandžukiću vidi igrača koji bi pojačao konkurenciju u napadu. Posebno ih privlači činjenica da je osvojio nekoliko velikih trofeja i golovima odlučivao najveće utakmice. Mandžukić je postao deseti hrvatski igrač u Milanu nakon Bobana, Šimića, Smoje, Brnčića, Pašalića, Strinića, Kalinića, Halilovića i Rebića.

U Italiji je Mandžukić od 2015. do 2019. godine igrao za Juventus i odigrao nekoliko sjajnih utakmica upravo protiv Milana kojem je zabio dva gola i koji je pobijedio u osam od deset susreta. Dolaskom Maurizija Sarrija u Juventus 2019. godine Mandžukić je otpisan pa je na kraju te godine otišao u Katar.

Prije Juventusa je igrao za Atletico, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.
lunapikilexDatum: Utorak, 19.01.2021, 16:44 | Poruka broj: # 260

Poruka: 735
Status:

Inter mijenja grb. Pojavila su se dva primjera novog, navijači oduševljeni

U PONEDJELJAK su se Talijani raspisali o Interovoj promjeni imena i grba.

Prema prvim informacijama, nije trebalo biti ništa radikalno, međutim, moguće je da će Inter napraviti veliku promjenu kao i Juventus 2017. po pitanju klupskog grba.

Na društvenim mrežama šire se dva potencijalna grba i navijači su uglavnom oduševljeni.

Podsjetimo, Inter će redizajnirati grb u čijem će centru biti slova "I" i "M", no još nije poznato kako bi to točno trebalo izgledati.

U ožujku će se i klub oglasiti.
Search:
Top 30 Forumasa